Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία: Nεκρή η κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή


Νεκρή βρέθηκε η 49χρονη κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή, σήμερα το βράδυ λίγο πριν τις 20:00 ώρα.

Η γυναίκα έπεσε από τον έβδομο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Ερμού 55 στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του πατέρα της. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, αλλά ήταν πλέον αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να προσπάθησε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας, γλίστρησε όμως και έπεσε στο κενό.
Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου. 
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε τη σορό, τα τραύματα που προκλήθηκαν από την πτώση είναι και η αιτία θανάτου.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου «Εμπρός» το 1996.
Στο θέατρο είχε συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως οι Δ. Μαυρίκιος, Α. Αντύπας, Στ. Λιβαθηνός, Λ. Βογιατζής, Ν. Μαστοράκης. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες Ακροπόλ του Π. Βούλγαρη, Οι Θεατρίνες του Π. Πορτοκαλάκη και Μεταφιεσμένη Γυναίκα του Κ. Αριστόπουλου. Έχει βραβευτεί δύο φορές στα θεατρικά βραβεία του περιοδικού Αθηνόραμα.
Το 2003 τιμήθηκε με το βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.