Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η πρώτη συνάντηση της Ελπίδας Έδεσσας (φωτο)


Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση εξελίχτηκε η πρώτη συνάντηση της αναγεννημένης θα λέγαμε Ελπίδας Έδεσσας στο διαχρονικό κοσμικό κέντρο Αρχοντικό στην Έδεσσα των Αφων Δασκαλίνα που βρίσκονται πάντα διπλά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης των καταρρακτών.
Το βράδυ της παρασκευής λοιπόν Διοίκηση τεχνικοί και παίκτες απήλαυσαν το νόστιμο φαγητό και γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Με επικεφαλή τον ίσως πιο δραστήριο πρόεδρο Λεωνίδα Τούσια να παίρνει το λόγο και να περνά το μήνυμα στους νεαρούς κυρίως παίκτες ότι η ομάδα της Ελπίδας από δω και στο εξής θα πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα του Νομού . Παράλληλα έγινε και η γνωριμία του νέου τεχνικού της ομάδος Βάϊου Στεργιόπουλου και του βοηθού Γιάννη Γρεβενάρη με τους παίκτες.
Στο ροστερ πλέον της Ελπίδας ανήκουν οι: ΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΤΖΗΓΚΑΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ,ΦΑΡΡΑΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΒΑΣΙΟΣ,ΠΑΣΛΑΜΟΥΣΚΑΣ,ΔΑΦΝΗΣ,ΠΟΥΛΙΕΖΟΣ,ΣΙΜΕΟΥ, ΑΔΑΜ,ΠΑΓΙΟΥΛΑΣ,ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ,ΚΙΤΣΟΣ,ΒΛΑΔΙΚΑΣ,ΠΡΕΒΑΤΙΤΣΑΝΗΣ,ΔΟΥΜΟΣ,ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ,ΔΕΛΗΚΩΣΤΑΣ,ΤΣΑΤΣΕ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΣΟΣΑΡΙ,ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ,ΓΑΤΣΗΣ,ΤΟΥΣΙΑΣ.
Την Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία της ομάδος στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου.
Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση:
Επιμέλεια ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.