Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέος Αετός Σκύδρας - Π.Ν. Κρύας Βρύσης 3-1


Μια ακόμη σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα του Νέου Αετού Σκύδρας που πάει φουλ για άνοδο στην Α΄ κατηγορία.
Το Σάββατο υποδέχτηκε στην έδρα της την Ποντιακή νεολαία της Κρύας Βρύσης και ενώ το αποτέλεσμα φανερώνει εύκολη νίκη, η ταξιαρχία του Κώστα Μποζίδη είχε να αντιμετωπίσει δύο αντιπάλους,  αφού τα σφυρίγματα και οι υποδείξεις του ρέφερι Δαργινίδη εναντίον τους δεν ήταν και ότι καλύτερο, με αποτέλεσμα να μείνουν και πίσω στο σκορ, αφού οι αντίπαλοι άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς. Στην εκπνοή του αγώνα ο πρωταγωνιστής όπως αποδείχτηκε τελικά Κώστας Ινεμπολίδης, πηρέ την ομάδα στα χεριά του και ισοφάρισε σε 1-1 στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με ηγέτη τον έμπειρο Κώστα Ινεμπολίδη, που τελικά αποδεικνύει την λαϊκή ρήση ότι όσο «παλιώνει το κρασί γίνεται καλύτερο», αλώνισαν το γήπεδο, με τον έμπειρο παίκτη στο 55' να βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ 2-1 και στο 75' να σημειώνει προσωπικό χατ τρικ, γράφοντας το τελικό σκορ του αγώνα 3-1 σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της ομάδος του.
Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων Κώστας Μποζίδης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: ''Όσο πόλεμο και να υποστούμε, εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου, είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε τεράστιες προσωπικότητες ποδοσφαιριστών, όπως ο ΙΝΕΜΠΟΛΙΔΗΣ και μπορούμε ακόμα και σε παιχνίδια με 14 αντιπάλους να κερδίζουμε .''
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Inempolidis ola ta lefta eidika to 3o gkolara n pontiaki neolaia neaniki omada ti 14 evavtion 11kai vlakies sovareuteite

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.