Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βατανιακός Σάρισα - ΦΟ Αριδαίας 80-105 (φωτο)


Mε το δεξί και με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα μπάσκετ του ΦΟΑ που πέρασε από την έδρα του Βατανιακού με 80-105 για την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου!
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό ύστερα από την διακοπή των εορτών. Στο 1ο δεκάλεπτο οι ομάδες εναλλάσονταν στο σκορ με τον Βατανιακό να ολοκληρώνει την περίοδο μπροστά στο σκορ με 23-22. Στο 2ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση άρχισαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους κυρίως στην επίθεση κυριαρχώντας στα ριμπάουντ με Μακρόπουλο και Στρέπκο. Το ημίχρονο βρήκε μπροστά στο σκορ την ομάδα του ΦΟΑ με σκορ 39-46.
Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε ακόμα περισσότερο με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν στο σκορ σκοράροντας συνολικά 59 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο! Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 80-105 με την ομάδα του ΦΟΑ να συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος παρέα με τον Αιγινιακό, τον οποίο και υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο (16/1) στο ΔΑΚ Αριδαίας.
ΜVP της αναμέτρησης ήταν ο Μακρόπουλος που πέτυχε 30 πόντους και ήταν καθοριστικός τόσο στα ριμπάουντ όσο και στην άμυνα. Ακόμα για την ομάδα του ΦΟΑ ξεχώρισαν και οι Τοπαλίδης και Αβραμίδης που βρέθηκαν σε καλή μέρα. Από πλευράς φιλοξενούμενων ξεχώρισε ο Βουτσακόπουλος Θ.
Εκτός αποστολής για τους νικητές ήταν οι Σαμαρτζίδης και Τριανταφύλλου.
Καλή ήταν η διαιτησία των Ταρενίδη Κ. και Χαρακλιά Δ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(23-22), 2o(39-46), 3o(57-74), 4o(80-105)
BΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ (Χελιδώνης): Κοτσίμπελης 9, Μέλιος, Βαρβούτης 2, Μπαλάρμας 7, Βασιλειάδης 7, Βουτσακόπουλος 16, Αναγνώστου 10(2), Φελεκίδης 2, Βουτσακόπουλος Θ. 24(3), Πόσιος, Ακερμανίδης 1, Καρακασίδης 2.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Αβραμίδης 16(4), Τοπαλίδης 19, Μπεγλόπουλος 8, Παπαβραάμ 10, Αθανασιάδης 8, Τζάτσης, Μακρόπουλος 30(3), Στρέπκος 14, Αλεξανδρόπουλος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.