Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης σήκωσε την κούπα (φωτο&βίντεο)


Σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο Γιαννιτσών, διεξήχθη ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, που ανέδειξε Κυπελλούχο τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης που κέρδισε 2-0 τον ΑΡΗ Αμπελειών.  
Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που θύμιζε χωράφι, το παιχνίδι ήταν ανιαρό, με τον ΑΡΗ Αμπελειών να παίζει με περισσότερο ψυχή και τον Απόλλωνα που μάλλον νόμιζε ότι με τον τίτλο του φαβορί και μόνο θα κέρδιζε το παιχνίδι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε χωρίς να σκοράρει καμία ομάδα, με ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ. 
Στην παράταση χωρίς να αλλάξει τίποτα το ιδιαίτερο, στο 110΄ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Παπαστεργίου του ΑΡΗ Αμπελειών και στην εκπνοή της παράτασης με γκολ του Κοβάσεβιτς διαμορφώθηκε το 2-0, σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της νίκης για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. 
Διαιτητής του τελικού ήταν ο Θεολόγου με βοηθούς τους Κατεριάδη και Ταγκαλίδη.
Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημήτρης Τομπάζης): Παπαδόπουλος Χ., Σιδέρης (72΄ Παπαδόπουλος Χ.), Κίτσας, Βοτάρης, Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου (15΄ Νήρλας), Σιδηρόπουλος Π., Κοβάσεβιτς, Πετρίδης, Πλατάκης (110΄ Πάρδας), Ίβιτς.
Άρης Αμπελειών (Γιάννης Γυριχίδης): Λαμπρόπουλος, Σαββίδης, Αλτής (108΄ Θάνος), Βουζβούρης, Καρράς, Τόπκας, Τόσιος, Αρβανιτόπουλος, Γρηγορίου (94΄ Μεκόλι), Σιδώρης (69΄ Μάλαμας), Παπαστεργίου.
Δείτε φάσεις και τα γκολ του τελικού:

Δείτε φωτογραφίες του τελικού:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.