Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη ανατροπή για τον Αλμωπό, 3-2 τη Νάουσα (φωτο&βίντεο)


Σε ένα σπουδαίο αγώνα που έγινε σ ένα κατάμεστο γήπεδο πλημμυρισμένο περίπου από 1200 φιλάθλους η ομάδα του Αλμωπου Αριδαίας κατάφερε να πάρει με ένα μοναδικό τρόπο τη νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στην δυνατή ομάδα του ΦΑΣ Νάουσας. 

Το κυρίως παιχνίδι κυριολεκτικά παίχτηκε μόνο στην επανάληψη αφού μόνο τότε και οι 22 παίκτες έβαλαν στο φουλ τις μηχανές και χάρισαν μοναδικές στιγμές στους φιλάθλους αφού γίνονταν συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. 

Το πρώτο μέρος δεν χρήζει δάφνες ποιότητα αφού το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου χωρίς καμία φάση να απειλήσει τους πορτιέρο και των δυο ομάδων. Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που προχώρησαν και οι δυο τεχνικοί ενισχύθηκαν οι επιθετικές γραμμές με αποτέλεσμα να προηγηθεί η ομάδα του Αλμωπού στο 50' με καλοχτυπημενη εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη Γιώργου που κατέληξε στα δίχτυα 1-0.

Στο 65' το γήπεδο ''πάγωσε'' όταν μετά από σέντρα του Πατατούκα ο Μπογδάνης με αυτογκόλ ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1 χαρίζοντας το τέρμα στους αντίπαλους του. Στο 70' σε μια αμφιλεγόμενη φάση αφού γίνονταν διαμάχες μεταξύ των παικτών στην περιοχή της Νάουσας ο Λαμπριανίδης εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των παικτών βγήκε στην επίθεση και με ατομική προσπάθεια πλάσαρε τον Αποστόλου βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα της Νάουσας με 1-2.

Στο 80' ο Καραδημος ισοφαρίζει σε 2-2 από κοντά βάζοντας πάλι στο παιχνίδι τους γηπεδούχους και στην εκπνοή του αγώνα το βαρύ πυροβολικό της ομάδος ο χρηστος Καραγιάννης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντα το τελικο 3-2 και ξεσπώντας σε τρελούς πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους. 

Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Παπαργυρίου Θεοδώρου Γιαμούζη του ΣΔ Πιερίας.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Αποστόλου, Ζαρογιάννης, Μουρατίδης, Ελευθεριάδης Θ. Καλαιτζίδης, Ελευθεριάδης Γ.,Τσιμτσιρίδης (52' Μπογδάνης) Καπουσούζης, Παπαδόπουλος (70'Καραδήμος),  Καραγιάννης, Καμπάνης (62' Κοβάτσης).

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Ντίσιος Βαγγέλης): Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης,  Σαρηγιαννίδης, Λαμπριανίδης, Συμπεθέρης(46' Αβραμόπουλος), Πατατούκας (77'Παπατάνος), Καφές, Μουρίκι (85΄Τασιώνας).

Δηλώσεις προπονητών:

Γιώργος Τυριακίδης: "Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού είναι γεννημένοι νικητές"

"Απίστευτη νίκη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ενώ είχαμε τον έλεγχο του ματς, δεν αντέξαμε στην πίεση του αντιπάλου και από ένα αυτογκόλ που ήταν μια κακιά στιγμή στη συνέχεα δεχθήκαμε και ένα γκολ και χάσαμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας.Θεωρω ότι η ομάδα μου είναι από μέταλλο. Δεν μπορώ να πω πολλά λόγια οι παίκτες μου είναι γεννημένοι νικητές. Η νίκη αυτή ανήκει σ αυτούς και αφού κατάφεραν και πήραν αυτό παιχνίδι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Μένει όμως ακόμη ένα τελικός στον οποίο πρέπει να εμαστε σοβαροί και συγκροτημένοι. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη γιατί τα λάθη πληρώνονται."

Βαγγέλλης Ντίσιος: "Το Μη χείρον βέλτιστον"

"Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες ειδικά στο β ημίχρονο όπου σημειωθήκαν και 5 γκολ και αποζημίωσαν και τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι. Δυστυχώς εμείς ατυχήσαμε στην τελευταία φάση και δεχτήκαμε ένα τέρμα. Από κει και πέρα όμως κρατάμε το γεγονός ότι η ομάδα μας με νίκη στην επόμενη αγωνιστική απέναντι στην ουραγό ομάδα του Πάικου Γουμένισσας θα είναι στη  Γ Εθνική. Το μη χείρον βέλτιστον στη προκειμένη περίπτωση. Από κει και πέρα δεν επιτρέπονται τα λάθη που κάναμε αλλά πρέπει να δικαιολογήσουμε και τους παίκτες μας γιατί μέσα σε 15 μέρες έκαναν 5 παιχνίδια, λογικό είναι να κουραστούν."

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Επιμέλεια: Xαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.