Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεν το χωράει ο νους! Ροτβάιλερ επιτέθηκαν και σκότωσαν 5χρονο στην Κοζάνη


Τραγωδία στα Λευκάδια Κοζάνης όταν δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα 5χρονο αγόρι. Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής όταν για άγνωστο λόγο τα δύο σκυλιά διέφυγαν από τον ιδιόκτητο φράκτη της αγροικίας και επιτέθηκαν στον 5χρονο που βρισκόταν στο σπίτι του 72χρονου ιδιοκτήτη προκειμένου να περάσουν την εορταστική ημέρα του Πάσχα.

Το παιδί μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Νοσοκομείο της Κοζάνης, οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή, προσφέροντας τους τις πρώτες βοήθειες, αλλά μία ώρα μετά κατέληξε.

Ο 72χρονος ιδιοκτήτης της αγροικίας κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, ενώ τα δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ με εντολή της Αστυνομίας, περισυνελέγησαν από ειδικό συνεργείο του δήμου Κοζάνης, όπου αυτή την ώρα φυλάσσονται στο καταφύγιο των αδέσποτων που διαθέτει στην περιοχή.

Έρευνες για το τι ακριβώς έχει συμβεί πραγματοποιεί αυτή την ώρα η αστυνομία. 
AΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό πάλι, να περίμενε στη γωνία για να καταφερθείτε γενικώς εναντίον όλων των σκυύλων και κυρίως των αδέσποτων! Ακραία περιστατικά συμβαίνουν κατά κανόνα από δεσποζόμενα, λόγω της επιρροής του χαρακτήρα του ανθρώπου που τα έχει και του λάθους τρόπου αντίληψής του.
    Αναρωτιέμαι, αν εσύ φίλε/φίλη, που είσαι άνθρωπος έχεις κτηνώδη συμπεριφορά, αυτό με καθιστά αυτόματα σαν και σένα, μόνο και μόνο επειδή και εγώ είμαι άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.