Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Γ΄Εθνική ο ΑΟΚ Αιγινιακός - Δεν τα κατάφερε ο ΦΟ Αριδαίας (φωτο&βίντεο)


ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 64-50
Με το σπαθί του πλέον από σήμερα το βράδυ ο ΑΟΚ Αιγινιακός ανήκει στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.
Επικράτησε δίκαια στο ΔΑΚ Αιγινίου του ΦΟ Αριδαίας με 64-50, αξιοποιώντας έτσι άριστα το σπάσιμο της έδρας του αντιπάλου του από τον πρώτο τελικό, όπου είχε επικρατήσει με 70-68 μέσα στην Αριδαία.

Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση για τους γηπεδούχους, που εκμεταλλεύτηκαν το «colpo grosso» που πέτυχαν στον πρώτο αγώνα και με μια ώριμη εμφάνιση πέτυχαν το 2-0 στη σειρά των τελικών, κατακτώντας τη χρυσή άνοδο.
Από την αρχή το Αιγίνιο πήρε κεφάλι στο σκορ μπαίνοντας σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι, με διαφορές που κυμαινόταν από 7-12 πόντους. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με χαμηλό σκορ, κλείνοντας στο 31-24.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Βάτση προσπάθησαν να πλησιάσουν στο σκορ, όμως η φάση της αποβολής των δύο παικτών στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου και η σύρραξη που ακολούθησε, φάνηκε να επηρεάζει αρνητικά τους φιλοξενούμενους, που παροδικά έδειξε να παραδίδουν τα όπλα.
Τελικό σκορ 64-50, που δίκαια οδηγεί την κυανόλευκη ομάδα του Αιγινίου και του νεαρού coach Ηλία Λοτζανιώτη, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

5΄:22’’ πριν το τέλος της 3ης περιόδου, οι διαιτητές Ταρενίδης και Χατζηχαρίσης απέβαλαν τον Παπουλίδη του Αιγινιακού και τον Μακρόπουλο της Αριδαίας που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:


Δείτε δηλώσεις στο βίντεο:


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(18-9), 2o(31-24), 3o(52-36), 4o(64-50)
AOK AIΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Αργυρόπουλος 8(1), Μωυσίδης 13(3), Τσιάμης 4, Κιρκιντζώτης 3, Κοντόπουλος 3(1), Τσικούρας, Βαφόπουλος 8, Δάμαλης 10(2), Παπουλίδης 2, Παπαμιχαήλ 11, Κολαξίδης 2.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 9, Αβραμίδης 6(1), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 4, Ζέρζης, Μπεγλόπουλος 8(1), Παπαβραάμ 4, Αθανασιάδης 6, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 7, Στρέπκος 5(1), Τζάτσης 1.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Πηγή: emvolos.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΕΣ , ΚΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ , ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ, ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΡΙΔΑΙΑ . ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΝΩΣΤΟ. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΕ 12.24 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΨΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
    Ο ΛΩΤΖΑΝΙΩΤΗΣ ΠΗΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΥ ΟΦ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΧΑΜΗΛΟ ΣΚΟΡ . ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΤΙΠΟΤΑ... ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΧΩΡΙΚΟΣ ...ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ .. ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ . ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥ ΣΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΡΩΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΙΞΕ 35 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ;
      ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν ηταν η καλητερη ομαδα ο Αιγινιακος τοτε πως εξηγεις οτι κερδισε της τρεις απο της τεσσερις αναμετρησεις με την Αριδαια;

      Διαγραφή
  4. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΧΘΕΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον ΦΟΑ για την πορεία του. Η κριτική του καναπέ είναι καλή αλλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μοναδική ομάδα που είχε σοβαρό προπονητή ανέβηκε κατηγορία. Νεο παιδί που 3 χρόνια δουλεύει και παρουσιάζει ωραίο μπάσκετ. Χωρίς "καραγκιοζιλικια" κατά την διάρκεια των αγώνων όπως οι υπόλοιποι προπονητές της τετράδας. Πήρε μια ομάδα με πολύ καλούς ρολιστες χωρίς μεγάλα ονόματα και "βεντετες" και την ανεβασε κατηγορια. Αν οι ομάδες του νομού δεν επενδυσουν σε νεα παιδιά δεν υπάρχει μέλλον για πιο ψηλες κατηγορίες, δυστυχώς στην Εκασκεμ οι περισσότεροι προπονητές ειναι "γραφικοί" αυτοί που ξεχωρίζουν πανε για πιο ψηλα βλεπε μελικη, Πολύκαστρο και πλεον αιγινιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τα λόγια κάνεις δεν ανέβηκε. Το τρένο και το τρένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο 2.54 τα ειπε ολα. Απο τη μια οι τσαρλατανοι της ημαθιας και ο παντα αδικημενος απο τη καρατζοβα και απο την αλλη ενα σοβαρο παιδι που δεν ξερουνε τη φωνη του. Δικαια και αξια ανεβηκαν. Εσεις παρτε και τον περπεριδη του χρονου να αναβιωσετε τη θρυλικη σωσανδρα ... γελαει ολος ο νομος με το τρενο τηε κατατζοβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλυτερα με φωνες παρα μολις τα βλεπω σκουρα πηδαω πρωτος απο το καραβι, ε κοουτς;

      Διαγραφή
  9. Μπορείτε ελεύθερα όλοι να πάρετε ανάσα και χαρείτε λόγω της δεύτερης θεσης γιατί όλη την χρονιά είσασταν φανερά αγχωμένοι. Δυστυχώς σε μια μικρή κοινωνία όπως η δική μας τα κόμπλεξ σας είναι αντιστρόφως ανάλογα. Μπράβο στα παιδιά που όλο τον χρόνο όλοι μαζί προσπάθησαν για το κάτι παραπάνω. Σας περιμένουμε στους τελικούς του χρόνου να μας μάθετε το Μπάσκετ που τόσο πολύ αγαπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O EMVOLOS την φάση του Παπουλίδη με το κεφαλοκλείδωμα γιατί την έκοψε; Δεν βόλεψε στο ρεπορτάζ; Συμφωνώ οτι η Αριδαία ήταν κακή στους δυο τελικούς αλλά οι εμφανίσεις σε ολη την διάρκεια της χρονιάς δεν μπορούν να επισκιαστούν απο δυο αγώνες. Το πρωτάθλημα πάντα κρίνεται απο την έδρα, το πρωτο ματς το έχασε η Αριδαία δεν το κέρδισε κανένας προπονητής. Όποιος νομίζει οτι οι προπονητές θα κάτσουν να κάνουν σκάουτινγκ στην ΕΚΑΣΚΕΜ ας πάει να παίξει manager καλύτερα. Οι 20 χαμένες βολές της Αριδαίας δεν είναι σκάουτινγκ ουτε ικανότητα προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ (ΓΗΠΕΔΟ,ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ,ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ Κ.Τ.Λ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκει στο ΦΟΑ μη μας δουλευετε αφου δε θελατε να ανεβειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.