Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλβανική πρόκληση σε βάρος της Ελλάδας στον αγώνα Αλβανία-Ελβετία


Πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της χώρας τους με την Ελβετία, στον πόλη Λανς της Γαλλίας που γίνεται στο γήπεδο Σταντ Μπολάρ, στα πλαίσια του EURO 2016.

Σύμφωνα με τα όσα απαθανάτισαν οι κάμερες μία ομάδα φιλάθλων που καθόταν στις εξέδρες όπου βρίσκονται οι Αλβανοί φίλαθλοι ανήρτησε πανό στα αγγλικά με τη φράση: "Η Ελλάδα είναι ένοχη. Θυμηθείτε τη γενοκτονία της Τσαμουριάς. Εκατό χιλιάδες Αλβανοί θύματα". 

Η ανάρτηση του πανό έγινε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα των εθνικών ομάδων Αλβανία-Ελβετία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει αντίδραση από την ελληνική πλευρά. 

Σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA απαγορεύει ρητά να αναρτούνται πανό με πολιτικό περιεχόμενο και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου όφειλαν να το έχουν βρει - καθώς ήταν γραμμένο στα αγγλικά - κατά τον έλεγχο στην είσοδο των φιλάθλων και να το έχουν κατασχέσει. Είναι βέβαιο ότι το ζήτημα θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Kala na mas kanoun afou toys taeizoume.....albanos kalos mono nekros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φορά νά πάρει θέσει η γαμωκηβερνηση οι προδότες και ναι όντος αλβανός καλός ποτέ Τσάμηδες χιτλερακια marder τον λαών σφαγείς χωρίς έλεος και είμαι ΕΓΩ ΕΓΩ ο ρατσιστής εγώ είμαι στήν πατρίδα μου. Αν την χάσω δεν έχω που να πάω αν πολεμήσω. Και κερδίσω αυτοί θα πάνε σπίτια τούς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.