Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Ακαδημία μπάσκετ "Ικάρων" Γιαννιτσών (φωτο)


Πιστοποιήθηκε, για ακόμα μία χρονιά, πως η Ακαδημία "Ίκαροι"είναι η μεγαλύτερη μπασκετική οικογένεια του Δήμου Πέλλας και ότι η αθλητική της προσφορά μέσω της καλαθοσφαίρισης αναγνωρίζεται κυρίως από τους γονείς, που εμπιστεύονται στους προπονητές, Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο, τα αγόρια και κορίτσια τους. Όλοι οι άνθρωποι των 'Ικάρων" από τους λιλιπούτειους αθλητές μέχρι τους ανθρώπους της διοίκησης και τους γονείς βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου", για να γιορτάσουν το τέλος μιας εξαιρετικής αθλητικής χρονιάς. 

Εκτός από τις τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες που σημείωσε φέτος η Ακαδημία των "Ικάρων",στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ, που την κατατάσσουν σε μία από τις ανερχόμενες μπασκετικές υποδομές του Νομού αυτό που κάνει την ειδοποιό διαφορά είναι η αφοσίωση σε αρχές όπως το ήθος, η αξιοπρέπεια, η σωστή αθλητική συμπεριφορά και η μαθητική επίδοση, η δεξιοτεχνία στο μπάσκετ, αλλά και η χαρά και η διασκέδαση. Όλα αυτά σε κλίμα σεβασμού, συνεργασίας και αλληλοκατανόησης πρωτεργάτες του οποίου είναι οι υπεύθυνοι προπονητές.

Οι Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος, "ψυχές της Ακαδημίας ", που έχουν κάνει μεγάλο αγώνα τα τελευταία χρόνια για να φτάσουν στο σημερινό επίπεδο ,ευχαρίστησαν όλους, αθλητές-τριες, γονείς και υποστηρικτές, για τη συμπαράστασή τους και την ενεργή συμμετοχή τους στη μεγάλη αθλητική οικογένεια των "Ικάρων"σημειώνοντας πως η μπασκετική Ακαδημία είναι θετικό πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για άλλες ομάδες .
Η εκδήλωση περιελάμβανε φιλικούς αγώνες με καλεσμένη την Ακαδημία του Πανεδεσσαικού, διαγωνιστικά παιχνίδια, πολλαπλές βραβεύσεις με έπαθλα κύπελα, μετάλλια,πλήθος πλουσιοπάροχων δώρων και πλούσια κεράσματα σε όλους που μοιράστηκαν από τους προπονητές, σε κλίμα διασκέδασης και υπερηφάνειας για το σύλλογο και τις επιτυχίες του!...

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ευχαριστούν και συγχαίρουν τους νεαρούς αθλητές -τριες και τους γονείς για την συμμετοχή τους και ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν το να γίνει μία όμορφη γιορτή , την Ακαδημία του Πανεδεσσαικού και την προπονήτρια Πούφλη Μαρία αλλά ιδιαίτερα τους πολλούς και σπουδαίους χορηγούς που χρηματοδότησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου".

Η οικονομική -ηθική στήριξη των χορηγών δείχνει το έμπρακτό τους ενδιαφέρον τόσο για τα μπασκετικά δρώμενα του τόπου, όσο και για την εκτίμηση τους στην καταξιωμένη μπασκετική Ακαδημία.

Η οικογένεια των "Ικάρων"τους ευχαριστεί και είναι σίγουρη πως θα είναι κοντά της όποτε και όταν τους χρειαστεί.

Οι χορηγοί της Αποχαιρετιστήριας Εκδήλωσης ήταν οι ακόλουθοι:

Ι.Κτέο Γιαννιτσών ΕΠΕ Δουβαντζή-Πένογλου, Παρασκευαίδης ΑΒΕΕ (Μεταλλικές κατασκευές,Εμπορία υλικών σιδήρου,Μηχανημάτων και εργαλείων,ρούχων και υποδημάτων), κατάστημα Καμπάκης Ιωάννης (Έτοιμα Ενδύματα-Ανδρικά και Γυναικεία),κατάστημα υποδημάτων Ζώρης, κατάστημα Tuscany( Βασιλειάδης Γιώργος-Γυναικεία ρούχα),κατάστημα Λευκό Σπίτι (Κουρτίνες, Λευκά Είδη, Χαλιά), κατάστημα Hondos Center Γιαννιτσών, κατάστημα Seven Spots Γιαννιτσών, Ταχυφαγείο Jummy-Jummy Γιαννιτσών, κατάστημα Φάσμα (Βρεφικά Είδη,Παιδικά –Γυναικεία-Ανδρικά Ρούχα), κατάστημα Euro Πολύ (Όλα τα είδη από 1 ευρώ- Δήμτσης Ιωάννης), κατάστημα Cristi (Είδη δώρων,Ένδυση,Μπιζού), κατάστημα Στέφανος (Παιδικά ,Βαφτιστικά,Ενδύματα ,Εσώρουχα), Kομμωτήριο Hair maniaValkanis,ΓυμναστήριοFitness Center /Μάκης Γαζόπουλος ,Flikas Stores / Φλίκας Αργύρης (Εμπορία/ΕπισκευήH/Y) , κατάστημα Γερμανός Γιαννιτσών κατάστημα Vodafone Γιαννιτσών ( General Manager Θεοδωρίδου Αθανασία), κατάστημα Aμπράζης Σπορ (Αθλητικά Είδη), κατάστημα Τόμας Γεώργιος (Ανδρικά και Γυναικεία Υποδήματα), κατάστημα Αλεξάνδρα Τρ. Νίτση (Παιδικά-Εσώρουχα- Πυζάμες-Λευκά Είδη- Προίκα μωρού), Βιομηχανία Αλλαντικών Μακάλ, κατάστημα ρούχων Habit Fashion Stores ( πρώην Bonachero), κατάστημα Moda Georgino / Xατζηχρήστος Γιώργος (Βρεφικά Είδη,Παιδικά Ρούχα και Υποδήματα) ,(κατάστημα Δέρας- κοτόπουλα (Παραγωγή κ εμπορία πουλερικών, είδη διατροφής κατεψυγμένα), πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL Ι.Ιωαννίδη-Γ. Τόγα πρατήριο,ΥγραέριοLG,Λιπαντικά,Βουλκανιζατέρ, Πλυντήριο),ταχυφαγείο Goody's Burger House Γιαννιτσών , κατάστημα Οπτικά Μηνασίδου Ελπίδα , κατάστημα Ράλλης Χρήστος( Είδη Δώρων), Κομμωτήριο Ανδρών-Γυναικών Παύλος- Μαρία, κατάστημα Krionas Fitstore ( Eίδη Αθλητικής Διατροφής,Όργανα, Ένδυση, Γυμναστική στο σπίτι), Εστιατόριο Γαρδένια / Μαρώνης Αθανάσιος, κατάστημα Σαραφούδης Emporio (fashion jeans),κατάστημαΓκαγκανάκης(ΗλεκτρολογικέςΕγκαταστάσεις,ΣυστήματαΑσφαλείας,ΗλεκτρολογικόΥλικό,Επαγγελματικόςφωτισμός,Φωτοβολταικά, Δίκτυα H/Y), κατάστημα Φώς και Ιδέα /Τσιτερίδης Νάσος (Φωτιστικά, decorating-gift items), κατάστημα Bambino (Παιδικά Ρούχα-Σταυρούλα Βελιώτου), κατάστημα Cream & Dust (Beauty Products And More-Μανδάλτση Μαρία,Φυντανίδης Γιάννης), κατάστημα Sandy’s the shoes collection (Κουρούπη Βασιλική-Εμπορ. υποδημάτων,παντοφλών,τσαντών,καπέλων), Aroma / Kατσαρός Χρήστος (cofee &snack choice).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.