Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ερωτικά ραντεβού προσυμφωνημένα μέσω ίντερνετ


Συνελήφθη άντρας για άμεση συνέργεια σε μαστροπεία

Μετέφερε εκδιδόμενη γυναίκα σε ερωτικά ραντεβού, τα οποία ήταν προσυμφωνημένα μέσω διαδικτυακού τόπου

Στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών περιηγήσεων και έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε ιστοσελίδα συνοδών κυριών, μέσω της οποίας διαφημιζόταν συγκεκριμένο πρακτορείο παροχής σχετικών υπηρεσιών και όπου προσφερόταν σε κάθε χρήστη του διαδικτύου, η δυνατότητα ερωτικών ραντεβού, με ημεδαπές και αλλοδαπές γυναίκες, έναντι αμοιβής.

Από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα , διαπιστώθηκε ότι απογευματινές ώρες χθες (10-06-2016), 32χρονη αλλοδαπή, με εντολή της διαδικτυακής «επιχείρησης», αφίχθη σε ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου να πραγματοποιήσει προσυμφωνημένο διαδικτυακό ραντεβού, όπου την μετέφερε με όχημα 45χρονος, ο οποίος και συνελήφθη για Άμεση συνέργεια σε Μαστροπεία.

Επιπλέον, προέκυψε ότι , μέσω του προαναφερόμενου διαδικτυακού τόπου, καθορίζονταν οι τόποι προορισμού της εκδιδόμενης γυναίκας, οι χώροι διαμονής, αλλά γινόταν και κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων των επαγγελματικών ταξιδίων της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που τη μετέφερε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.195) ευρώ και τρία (3) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούνταν για τις συνεννοήσεις τους.

Ο συλληφθείς , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος της 32χρονης γυναίκας βεβαιώθηκε σχετική πταισματική παράβαση.
           

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.