Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Δημάρχου Έδεσσας στη Γερμανία για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων


Τη Γερμανία επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, στο πλαίσιο επίσκεψης που οργάνωσε η Ελληνογερμανική Συνέλευση. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και στην Ελληνική αντιπροσωπεία συμμετείχαν αυτοδιοικητικοί, στελέχη του ΥΠΕΚΑ και της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.



Ο κ. Γιάννου και τα μέλη της Ελληνικής αντιπροσωπείας είδαν από κοντά τους τρόπους με τους οποίους πραγματοποιείται η διαχωρισμός και η διαχείριση των απορριμμάτων στην Επαρχία Ostmecklenburg - Vorpommern. Επισκέφθηκαν σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων κουζίνας και εστιατορίων, μονάδα επεξεργασίας αστικών αποβλήτων, εγκατάσταση κομποστοποίησης, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας από την καύση απορριμμάτων.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας έδωσε συνέντευξη στο Γερμανικό κανάλι NDR, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής αντιπροσωπείας, σε ειδικό αφιέρωμα που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός στην επίσκεψη του Ελληνογερμανικού Συνδέσμου. 

Δείτε τη συνέντευξη του Δημάρχου στον τηλεοπτικό σταθμό NDR εδώ:

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Καλά θα κάνει ο Δήμαρχος να επισκεφτεί και τους κάδους στον Δήμο του που βρωμάνε καθώς δεν έχουν καθαριστεί .Ακόμα ας μάθουν να μετράνε γιατί τρεις , τέσσερις ή και περισσότεροι τοποθετημένοι δίπλα σε σειρά δεν νομίζω να ικανοποιούν τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στην πόλη μας αλλά και στο Δ.Δ. Άγρα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνεις μια βόλτα στο κέντρο της Εδεσσας και ιδιαίτερα στους κάδους που πετάνε τα ψαράδικα θα καταλάβεις πόσο τουριστική πόλη είναι η Εδεσσα. Βρωμάει!!!!!

      Διαγραφή
  2. "Δήμαρχε σε τέτοιες εποχές είναι πολύ σημαντικό να ενδιαφέρεστε και να αναζητάτε καινοτόμες λύσεις"
    αφού πρώτα λύσετε το πρόβλημα καθαρισμού των κάδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pou na arxisoun oi zestes dimarxe Kala kaneis pou pas alla tha vris xrimata na efarmoseis tetoies kenotomies;; na xereis oti kathariotita pame Kala se alla exe is provlima lefta den mpainoun stis tsepes katalaves? An nai kouna ta fridia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.