Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση γνωριμίας του Λαζάρου Λούση με του αθλητές του ΓΑΣ Έδεσσας (φωτο)


Την Παρασκευή 24/6 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΕΛΕΝΑ» συνάντηση γνωριμίας του κόουτς Λάζαρου Λούση με τους αθλητές της Ανδρικής ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα.  

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τόσο το Δ.Σ. του συλλόγου, ο προπονητής, καθώς και οι περισσότεροι αθλητές της ομάδας. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου Καφετζής Κώστας παρουσίασε τον νέο προπονητή και ευχήθηκε στον προπονητή και στους αθλητές της ομάδας, «να υπάρχει υγεία και ότι ο στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.». Τέλος ανάφερε ότι «η διοίκηση θα βρίσκεται κοντά στους αθλητές και τον προπονητή, προσπαθώντας να δίνει λύσεις σε όποια προβλήματα προκύπτουν κατά την διάρκεια της χρονιάς». 
Ο Αντιπρόεδρος κ. Αλεξίου Τάσος, ανέφερε ότι «έτσι δεμένους όπως σαν βλέπω σαν μια πραγματική οικογένεια, έτσι να συνεχίσετε και να είστε σίγουροι ότι η χρονιά θα είναι ευχάριστη και πετυχημένη».
Στη συνέχει ο κόουτς Λούσης συνομίλησε με τους αθλητές και έδωσε το στίγμα του για την νέα χρονιά λέγοντας ότι « το σημαντικότερο είναι να υπάρχει παρουσία όλων των αθλητών στις προπονήσεις της ομάδας».  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.