Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων: ΠΑΣ ΜΑ Πέλλας - ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης


Πάει καιρός που τελευταία φορά ένας μεγάλος σύλλογος της χώρας με παίκτες ινδάλματα διαχρονικά για πολλούς φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, πάτησε το χορτάρι του γηπέδου της Πέλλας. Με τις ημερομηνίες του παρελθόντος δεν τάχω και πολύ καλά, εντούτοις θυμάμαι ότι ο Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης το έχει κάνει τουλάχιστον άλλες δύο φορές πριν μερικές δεκαετίες, την μία φορά μάλιστα με εν ενεργεία ποδοσφαιριστές αν δεν με απατά η μνήμη μου. 

Έτσι και τώρα, η ομάδα παλαιμάχων του Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης, δεχόμενη μετά χαράς την πρόσκληση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος για τη διεξαγωγή ενός φιλανθρωπικού αγώνα, θα βρεθεί στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας και θα αντιμετωπίσει τους αντίστοιχους παλαίμαχους της ομάδας μας την ερχόμενη Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 και ώρα 6 το απόγευμα! Η τιμή εισιτηρίου ορίσθηκε στο ποσό των 2 € και όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε οικογένεια που τα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. 

Παρακαλούνται θερμά όχι μόνο οι φίλοι και φίλες του ποδοσφαίρου, αλλά όλοι οι κάτοικοι της Πέλλας και των γύρω περιοχών, να παραβρεθούν και να συνδράμουν τουλάχιστον με το ελάχιστο αυτό ποσό, ενισχύοντας  οικονομικά και ουσιαστικά τον ιερό σκοπό αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα.
a-pella.blogspot.gr 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.