Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο κακός Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης»


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ:0-0 
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ:3ος προκριματικός γύρος 
ΓΗΠΕΔΟ: Γ. Καραϊσκάκης 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανουέλ Ντε Σόουζα (Πορτογαλία)

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε άσχημη εικόνα και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά, στο Γ. Καραϊσκάκης για τον 3ο προκτιματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» άκουσαν γιουχαρίσματα από όσους βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο, αφού έχουν βάλει βάσεις για τον αποκλεισμό ενόψει της εκτός έδρας ρεβάνς, ενώ παρουσίασαν φανερά προβλήματα στην επιθετική τους λειτουργία. 

Το ματς
Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ολυμπιακός φάνηκε να είναι αγχωμένος και η Χάποελ προσπαθούσε να κερδίσει μέτρα για να κάνει κάτι καλό. Τα συνεχόμενα λάθη των γηπεδούχων και η αναποτελεσματικότητα των Ισραηλινών βρήκαν τις δυο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0, παρά το ότι οι «ερυθρόλευκοι» στο διάστημα 20-25 δημιούργησαν κάποιες μικρές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, η Χάποελ Μπερ Σεβά διατήρησε την καλή αμυντική της λειτουργία, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να αντιδράσει και να παρουσιάζει αρκετά νωθρή εικόνα. Τα αβίαστα λάθη, αλλά και η αδυναμία στην τελική προσπάθεια από πλευράς γηπεδούχων, έφερε την ομάδα από το Ισραήλ να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να μην απειλείται ουσιαστικά. Στο 89' ο Ολυμπιακός είχε μια καλή φάση με το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς, αλλά ο Γκόρες έδιωξε σε κόρνερ και κράτησε το μηδέν. Η Χάποελ απάντησε στις ευκαιρίες στο 90', όταν ο Noυακέμε έκανε ένα ωραίο σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Καπίνο έσωσε την ομάδα του. Το 0-0 έτσι, έμεινε μέχρι το τέλος.

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (39’ Ντα Κόστα), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (64’ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58΄Τσόρι), Σεμπά, Ιντέγε.

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Νουακαέμε, Μπαρντά (68’ Σαχάρ), Νταβιτζάντα, Μπράουν, Τάχα, Μέλικσον (76’ Ράντι), Σοάρες, Όγκου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.