Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντυπωσίασαν Μικρούτσικος, Πασχαλίδης & Χαΐνηδες στο Φεστιβάλ Πόζαρ! (φωτο&βίντεο)


Ξεχωριστή ήταν η 3η βραδιά στο Φεστιβάλ Πόζαρ με τον κόσμο να γεμίζει κυριολεκτικά το χώρο των συναυλιών. 

Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης  άγγιξαν το κοινό και η βραδιά είχε πολύ μουσική και τραγούδι. Κατάφεραν να περάσουν την ενέργειά τους στον κόσμο που από την αρχή της βραδιάς σιγοτραγουδούσε τους στίχους των τραγουδιών.  

Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν οι Χαΐνηδες. Το συγκρότημα με ρίζες από το Ηράκλειο, κατάφερε να δώσει μια όμορφη και απολαυστική συναυλία ντυμένη με ένα ηχόχρωμα από το πάντρεμα της παραδοσιακής Κρητικής μουσικής, με τη βαλκανική, τη τζαζ, τη ροκ, την ανατολίτικη, κι όλα ενορχηστρωμένα αρμονικά. 


Νωρίτερα επίσης εντυπωσιακοί ήταν οι Οpera Chaotique και η Φωτεινή Βελεσιώτου που άνοιξαν την 3η βραδιά του Φεστιβάλ, ενώ ξεχωριστή νότα στη βραδιά ήταν η παρουσία των Etherica Aerial Performance, των κοριτσιών που έδωσαν ρεσιτάλ πάνω στα σχοινιά.


Στη σημερινή τελευταία βραδιά του 5ου Φεστιβάλ Πόζαρ (Κυριακή 10/7) τη σκυτάλη παίρνουν οι Γιάννης Αγγελάκας, Πάνος Μουζουράκης, Παύλος Παυλίδης και Βaildsa.

Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του karatzova.com:

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδια:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.