Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κανένας απολυμένος, κανένα ΚΔΑΠ κλειστό - Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσ/νίκη (φωτο)


Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης στη Θεσσαλονίκη από τους εργαζομένους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π/ΜΕΑ με τη συμμετοχή ωφελουμένων γονέων και παιδιών των Δομών αυτών, στα πλαίσια της 24ώρης Πανελλαδικής Απεργίας που κήρυξε ο κλάδος.



Δήλωσαν ότι ο αγώνας θα είναι διαρκής μέχρι την επίτευξη εισαγωγής στις Δομές όλων ανεξαιρέτως των παιδιών. Ως διοίκηση του Σωματείου αλλά και ως εργαζόμενοι στο σύνολό τους εξέφρασαν έμπρακτα την αποφασιστικότητά τους για πολύπλευρο και συνεχή αγώνα για την επίτευξη συνέχισης παρουσίας των Δομών, ως ελάχιστη υποχρέωση προς την πάσχουσα οικογένεια, όπως με συνέπεια πράττουν εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια. 
Στηρίζουμε την προσπάθειά τους όπως και κάθε άλλη ενέργεια που κινείται προς την ίδια κατεύθυνση στήριξης Θεσμών που συμβάλλουν στη διατήρηση αρραγούς του κοινωνικού ιστού. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.