Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Εργοτέλης 0-6 (φιλικό)


Στο πρώτο φιλικό που έδωσε για την φετινή χρονιά η νεανική ομάδα της Αναγέννησης αντιμετώπισε μια πολύ σπουδαία ομάδα τον Εργοτέλη όπου κάνει την προετοιμασία του στο Καϊμακτσαλαν.

Τα γκολ του αγώνα έτυχαν στο 15 και στο 16 ο Κατσικοκέρης το 0-1 και 0-2 αντίστοιχα. στο 30' ο Κυζερίδης με αυτογκόλ έκανε το 0-3. Στο 55' και 65' ο Μανουσάκης έφτασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 και 0-5. και το τελικό 0-6 έγραψε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το 0-6.
ι παίκτες που αγωνίστηκαν 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Τσιρογιάννης Νίκος )Σαββουλίδης, Νιορατζε, Αλεξανδρίδης, Ζαφειρίου,  Βασιλειάδης, Λεντι, Χαραβιτίδης, Κυζιρίδης, Κοκκινίδης, Τερζής, Κάρτζιος, Τομπουλίδης, Ξανθόπουλος, Ζαφειρίου, Θεοδωρούλης, Γιοβάνογλου, Ασλανίδης, Καλαιτζής 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ F.C (Γιάννης Χατζηνικολάου)Σαββοιδάκης, Ζουμπουλάκης, Πολυχρονάκης, Τζανής, Σηφάκης, Βογιατζής, Μπερουασβιλι, Μισελ, Κατσικοκέρης, Λεαλ, Γαρεφαλάκης, Γενιτσαρίδης, Καντούτσης, Άλκης, Τσουμάγκας, Βασιλειάδης, Ρουσάκης, Καραλής.

Eπιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.