Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"ΚΟΥΠΑ" η νέα ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Κιλκίς (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8/8 η συνέντευξη Τύπου της ΝΕΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με την επωνυμία "ΚΟΥΠΑ" στην αίθουσα "ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΡΓΙΑΝΙΔΗΣ" του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς.

Στην κατάμεστη- από γονείς, παλιούς παράγοντες, αθλητές αθλήτριες και φίλους του αθλήματος- αίθουσα μίλησαν οι δύο προπονητές του Κιλκίς Χρήστος Κούτρης και Δημήτρης Παπαδόπουλος οι οποίοι και αναφέρθηκαν στους λόγους της ίδρυσης και λειτουργίας μίας ΝΕΑΣ Ακαδημίας στην πόλη του Κιλκίς η οποία θα πρέπει να ξαναβάλει το μπάσκετ σε σωστές βάσεις οι οποίες από λάθος χειρισμούς χάθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Στην συνέντευξη έδωσαν το παρών οι: Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (διεθνης παίκτης της ΑΕΚ) και Γιώργος Θεοδωράκος (πάικτης του Αίολου Αστακού ομάδας Α2 εθνικής κατηγορίας) ενώ προβλήθηκαν μαγνητοσκοπημένα μηνύματα των: Γιώργου Δέδα (πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν βοηθός προπονητής της ΑΕΚ) και Στέφανου Δέδα (Πρώτος προπονητής της GIAZANTEP ομάδας που αγωνίζεται στην Α1 Τουρκίας) οι οποίοι ευχήθηκαν καλή χρονιά και μίλησαν για την συμπαράσταση και την στήριξη που θα δώσουν στην νέα ακαδημία αφού υποσχέθηκαν να είναι κοντά στους νέους αθλητές και τις αθλήτριες μέσα στα πλαίσια που τους επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Στο τέλος της συνέντευξης υπήρξαν ερωτήσεις από τους παρεβρισκόμενους γονείς για την λειτουργία των τμημάτων αλλά και επισημάνσεις για την καλύτερη και πιο οργανωμένη στελέχωση ολόκληρου του Συλλόγου.

Υ.Γ. 1 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ΝΕΑ ακαδημία και από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν αυτήν την κίνηση και μας έδωσαν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε μια προσπάθεια που ξεκίνησε στο Κιλκίς από το 1991...!
Υ.Γ. 2 Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την τεράστια βοήθεια που μας έδωσαν οι Γιώργος Δέδας, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Στέφανος Δέδας και Γιώργος Θεοδωράκος αλλά και πάρα πολλοί επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι πρώην παράγοντες και στελέχη του Μπάσκετ που στην πορεία θα βοηθήσουν ο καθένας με τον τρόπο του στην προσπάθεια μας αυτή.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.