VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σηφάκης : Απόφαση – ορόσημο η ίδρυση «Συνδέσμου Αγροτικών Οργανώσεων Πέλλας»

Με στόχο την εκπροσώπηση και την ενημέρωση των αγροτών της Πέλλας 

Η ίδρυση Συνδέσμου από τις ομάδες παραγωγών και τους ενεργούς συνεταιρισμούς της Πέλλας που πραγματοποιείται την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στην σύσκεψη τους στα Καλύβια ( μετά από πρόσκληση της ΟΠ «Μέγας Αλέξανδρος» ) αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να βγει ο αγρότης της Πέλλας από την αφάνεια.
Να αποκτήσει φωνή στα κέντρα αποφάσεων, να ενημερωθεί για τα προγράμματα , να καταθέσει προτάσεις για τα προβλήματα του.

Προσωπικά, αλλά και ως ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος είναι η κοινή προσπάθεια, η οργάνωση, η δημοκρατική εκπροσώπηση, η ενεργοποίηση του αγρότη. Να μην γκρινιάζει και να μιζερεύει στα καφενεία αλλά να διεκδικεί την θέση του παράγοντας πραγματικά ποιοτικά αγροτικά προϊόντα με μεγάλη εγχώρια προστιθέμενη αξία που να μπορούν να μπουν στις πιο απαιτητικές διεθνείς αγορές. Ακόμη να αμείβεται δίκαια ο κόπος του. 

Είναι γνωστό, ότι πρεσβεύω (και έχω υποστηρίξει επί χρόνια ) ότι η πολιτική «παλιάς κοπής» με την διαιώνιση των πελατειακών σχέσεων μέσω των βουλευτικών γραφείων με βρίσκει παντελώς αντίθετο και είναι απολύτως αναποτελεσματική. Είδαμε που έφθασε την κατάσταση των αγροτών στην Πέλλα.

Ο νέος συνεργατισμός σε υγιή βάση είναι η λύση, ο μόνος τρόπος για να αγωνιστούμε μαζί και να πετύχουμε την ουσιαστική καλυτέρευση της θέσης του αγρότη. Με το μάτι στραμμένο στα καλά πρότυπα, σε περιοχές της χώρας που διαπρέπουν στην οργάνωση τόσο της παραγωγής όσο και της διάθεσης με επιστημονικό τρόπο. 

Δεσμεύομαι ότι θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την μεγάλη αυτή προσπάθεια που θα συναντήσει δυσκολίες αλλά θα πετύχει. Με την επιτυχία αυτής της προσπάθειας είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση της αγροτιάς στην Πέλλα σε δύο χρόνια θα έχει θεαματικά βελτιωθεί. 

Η παρουσία μου τόσο στην σύσκεψη της Παρασκευής όσο και στην καθημερινότητα αυτής της μεγάλης προσπάθειας είναι αυτονόητη. 

Θεωρώ χρέος μου απέναντι στους πολίτες της Πέλλας, που με τίμησαν με την ευθύνη να τους εκπροσωπώ, να συμβάλλω στην οργάνωση τους μετά από πολλά χρόνια, είναι αξιακή αρχή του χώρου ιδεών που εκπροσωπώ και ο μόνος αποτελεσματικός δρόμος. 

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. "TA BOYΛEYTIKA ΠAΛIAΣ KOΠHΣ .TZAMTZHΣ KAPAΣMANHΣ ΣTAMENITHΣ ΔEN MAΣ ΦOPTΩΣAN ME ΦOPOYΣ ΦOPOYΣ XAPATΣIA ΦΠA24% OYKEΣTIN APIΘMOΣ
  KAI KAI TO KYPIOTEPO ΔEN HTAN EIΣHΓHTEΣ NA ΠPOTEINOΥN NA ΠΛHPΩΣOYN ΔEH OI KATANAΛΩTEΣ XAPIN TΩN AΠE ΠOY EIΣAI IΔIOKTHTHΣ
  BOYΛEΣETO ΓIATI AN ANOIΞΩ TO ΣTOMA MOY...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το παιχνίδι ήταν στημένο και από πριν ξεπουλημένο. Εκμεταλλεύεσαι τα αυτονόητα, έγιναν βλέπε ΚΑΣΟ, που μπορούν να γίνουν από τις οργανώσεις και τους Τοπικούς Φορείς. Διώξτε μακριά τους βουλευτές. Σιφάκη δεν σε ξεπλένει τίποτε, από όλα αυτά που έχεις κάνει εις βάρος μας. ροχάλα και τίποτε άλλο απόψε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣHΦAKH KONTA ΣTA AΛΛA EIΣAI KAI AΣXETOΣ. H EΠIΔOTHΣH AΠO THN ΠAPAΓΩΓH AΠOΔEΣMEYTHKE TO 2005. AKPIBΩΣ ΓIA NA ΣTAMATHΣOYN OI ΛOΓIKEΣ "ΠAΛAIOY TYΠOY" OΛA TA KIΛA OΛA TA ΛEYTA OI KOMΠINEΣ ΔHΛAΔH
  KAI ΣY ΘEΛEIΣ TO 2019 NA ΞANAΓYPIΣEIΣ ΣTA ΠANHΓYPIA.
  KAΠOIOI EΠITHΔEIOI EKEI MEΣA ΠOY HTAN TOYΣ APEΣE KAI ΠPEΠEI NA ΣE XEIPOKPOTHΣAN.
  TI TO HΘEΛEΣ TO KOΣTOΣ, ΔEN ΣE ΠAIPNEI, ME ΦΠA 24% ΣE PEYMA ΠOY ΠOY EIΣΗΓHΘHKEΣ NA AYΞHΘEI....
  ΠOΛΛEΣ ΠAΠAPIEΣ ΣHΦΑKH, AΠOPΩ ΠΩΣ KAΠOIOI ΣOBAPOI EKEI MEΣA ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣHΦAKΗ ΠPIN AΠO 15 HMEPEΣ ME Δ.T EΛEΓEΣ OTI MAΣ ΔINOYN ΦETOΣ ΓIA EΠIΣITIKH BOHΘEIA 7800 XIΛ.TONOYΣ POΔΑΚΙΝΑ K NEKTΑΡΙΝΙΑ. ΣTOYΣ 600 XIΛ TONOYΣ ΠOY ΠAPAΓOYME EINAI ΣTAΓONA ΣTON ΩKEANO. TA 50 ΛEΠTA ΓIA XYMO EINAI MΠOYPΔEΣ. ΓIA ΠOIA ΠPOΓPAMMATA ΘA ENHMEPΩNOMAΣTE ΓIA AYTA ΠOY EINAI ΠAΓΩMENA ΕΔΩ ΚΑΙ ENAMIΣI XPONO; ΓIA TA 6 EKAT . ΣYNΔEΔEMENH ΣTO XYMO POΔAKINO ΠOY TA XAΣATE AΠO ANIKANOTHTA; TOYΛAXIΣTON ΔΩΣE MAΣ TA 27 EKATOM ΠOY EBAΛE O KAPAΣMANHΣ ΣTO ΠPOΓPAMMA ΓIA NA OPΓANΩΘOYN OI OMAΔEΣ ΓIATI KAI AYTA ΘA TA XAΣETE. ΠHΓAINE ΓIA KANENA MΠANIO MΠAΣ KAI ΞEΛAMΠIKAPΕΙΣ KAI ΣKEΦTEIΣ KATI KAΛYTEPO ΓIA MAΣ. ΓIATI MEXPI ΣTIΓMHΣ ΠAΠAPOΛOΓΕΙΣ. ANTE XPΟNIA ΠOΛΛA KAI KAΛH ΣYNANTHΣH ΣTOY ΣKOPΔA TO XANI.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…