Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Σούπερ Καπ


Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της νέας σεζόν, φτάνοντας στο τρίτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της επικρατώντας της Σεβίλης με 3-2 στην παράταση, στο στάδιο «Λέρκενταλ» του Τροντχάιμ, στη Νορβηγία. 

Ο Σέρχιο Ράμος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, παίζοντας η ομάδα του Ζιντάν χωρίς Ρονάλντο και Μπέιλ.

Η «βασίλισσα», όπως το 2014 στο Κάρντιφ, νίκησε για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια τους Ανδαλουσιάνους. Στην άλλη πλευρά, στον πρώτο επίσημο αγώνα του στον πάγκο της Σεβίλης ο Χόρχε Σαμπάολι έφτασε κοντά στον πρώτο τίτλο του.

Η Ρεάλ προηγήθηκε με απίστευτο σουτ του Μάρκο Ασένσιο έξω από την περιοχή στο 21΄, οι Ανδαλουσιάνοι ισοφάρισαν στο 41΄ με τον Φράνκο Βάσκες και προσπέρασαν με πέναλτι του Κονοπλιάνκα στο 72'. Ο Ράμος στο 90' και ο Καρβαχάλ στο 119΄ «γύρισαν» το ματς, κι ενώ η Σεβίλη έπαιζε από το 93΄ με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κολοτζιέτζακ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.