Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεύτερη νίκη και πρόκριση ο ΠΑΟ, δεν τα κατάφεραν ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα (βίντεο)


EUROPA LEAGUE 3ος Προκριματικός 
ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

Με 2-0 επικράτησε ο Παναθηναϊκός της ΑΙΚ στη Σουηδία και πήρε τη πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League. Εκτός από ένα σουτ του Ισιζάκι στο 3' και δύο κόρνερ των Σουηδών στα πρώτα λεπτά δεν είδαμε τίποτα απολύτως στο πρώτο μέρος σε ένα ματς με πολλά λάθη και κακό ρυθμό.

Το γκολ ηρθε στο 46' με ένα πολύ δυνατό σουτ του Ιμπαρμπο και κάπου εκεί οι πράσινοι κλείδωσαν τη πρόκριση.

Η ΑΙΚ τα... παράτησε και ο Παναθηναϊκός έψαξε και το δεύτερο γκολ. Ο Λουντ στο 52' και ο Μπεργκ στο 56' έχασαν καλές ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 73' με τον Μπεργκ να κλειδώνει και τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός έριξε το ρυθμό οι Σουηδοί δεν βρήκαν το γκολ της τιμής αν και είχαν και ένα δοκάρι με τον Ισιζάκι.




Οι συνθέσεις:

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ: Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Γιόχανσον, Μπλόμπεργκ(61' Γιασίν), Μαρκάνεν, Οφόρι, Σάντγκρεν, Ισιζάκι(71' Σαλέτρος) , Χόιβελντ, Αφανέ(61' Αβντί).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουτρουμπής, Ιμπάρμπο(70' Λέτο), Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ(82' Βιγιαφάνες), Γουακάσο, Λεντέσμα(68' Νάνο), Μολέδο, Μέστο, Ιβανόφ.


EUROPA LEAGUE 3ος Προκριματικός 
ΑΕΚ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 0-1

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση. Όχι γιατί ήταν χειρότερη από την Σεντ Ετιέν στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ. Δεν ήταν χειρότερη σε κανένα από τα δύο ματς. Ωστόσο, της έλειψε ένα βασικό στοιχείο, που σε παιχνίδια νοκ άουτ, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας. Η αποτελεσματικότητα. Και η τύχη βέβαια. Η ΑΕΚ, χθες, δεν είχε τίποτα από τα δύο. Είχε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με κορυφαία αυτή του 37’ όταν Μπαρμπόσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να στείλει με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα. Μία στιγμή που όπως φάνηκε στην πορεία, ήταν και η πλέον καθοριστική για να κρίνει την αναμέτρηση.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22’ με τον Μπέριτς, σε μία φάση που ξεκίνησε από καραμπόλα και όχι από οργανωμένη επίθεση και συνδυάστηκε και από λάθος του Κολοβέτσιου. Ένα από τα ελάχιστα που έγιναν ανασταλτικά και στα δύο ματς.

Η Ένωση ήταν αυτή που έπρεπε στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στήθηκε καλά, η επιλογή του Κετσπάγια με τον Λαμπρόπουλο στον ρόλο του αντί-Γιόχανσον, αποδείχθηκε σωστή, όμως τα δύο στοιχεία που προαναφέραμε, στάθηκαν ικανά να την αφήσουν εκτός συνέχειας.

Η ΑΕΚ όμως… ξαναμαθαίνει στην Ευρώπη και μπορεί το ταξίδι φέτος να τελείωσε πρόωρα και άδοξα, ωστόσο το χειροκρότημα από 40.000 κόσμου στο τέλος του αγώνα και η αποθέωση των παικτών του Κετσπάγια, δείχνουν ότι το μέλλον είναι εδώ. Και σίγουρα με την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών, ενός μέσου και ενός κεντρικού αμυντικού (ακόμα και για βασική λύση, όπως φαίνεται να θέλει ο Κετσπάγια), αλλά και την πλήρη ενσωμάτωση του Πατίτο, η Ένωση θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Σιμόες (66’ Αλμέιδα), Βάργκας (52’ Πλατέλλας), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (61’ Αραβίδης), Μπακασέτας.
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Παλομά, Τέοφιλ Κατρίν, Τανάν, Νταμπό (29’ Παγιότ), Σέλνες, Πογκμπά, Λεμουάν (79’ Μονέ Πακέ), Αμουμά (84’ Ρου), Περέν, Μπέριτς.


EUROPA LEAGUE 3ος Προκριματικός 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΛΚΜΑΑΡ 1-2

Μπροστά σε 6000 φίλους του στο γήπεδο του Ατρόμητου ο ΠΑΣ έχασε με 2-1 από την Άλκμααρ και το Ευρωπαϊκό του ταξίδι έλαβε τέλος με δύο ήττες από τους Ολλανδούς.

Φουριόζος μπήκε ο ΠΑΣ και στο 9' με τον Κόντε άνοιξε το σκορ και έβαλε τον ΠΑΣ σε σκορ... παράτασης. Ωστόσο η Άλκμααρ έφερε το ρυθμό του ματς εκεί που ήθελε και με δύο γκολ σε 7 λεπτά έφερε την ανατροπή με Σόουζα και Λούκασεν. 

Οι φίλοι του ΠΑΣ ζητούσαν ένα γκολ και ο ΠΑΣ είχετις ευκαιριες του με Μαμπουλού, Ακόστα και Μιχαήλ (56' 60' και 66' αντίστοιχα).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετρακης): Πασχαλάκης - Μπέριος, Τζημόπουλος(46' Σκόνδρας), Μιχαήλ - Καρανίκας, Λίλα, Κοζορώνης(71' Δώνης), Ναδάλες, Ακόστα - Γιάκος, Κόντε
Άλκμααρ (Γιον βαν ντε Μπρομ): Ροσέ - Λούκασεν, Βαν Έιντεν, Φλάαρ, Χαπς –Χένρικσεν, Βαν Όφερεμ(71' Τιλ), Βάουτενς – Γιάχανμπαχς, Βέγκορστ, Ντάμπνεϊ Σόουζα(76' Γκαρσία)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.