Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οριστικά εκτός μάχης το MEGA για τις τηλεοπτικές άδειες


Εννέα οι τελικοί υποψήφιοι για τις άδειες

Εκτός του διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας βρέθηκε το MEGA, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Τυπολογιών».

Όπως αναφέρεται, η τελική λίστα των εταιρειών που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για τις 4 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, όπως προέκυψε, μετά και από τις ενστάσεις και τις αιτήσεις θεραπείας στην αρμόδια επιτροπή της ΓΓΕΕ, έχει ως εξής: 

ΑΝΤΕΝΝΑ, Alpha, ΣΚΑΪ, Star, ΕTV, Χρ. Καλογρίτσας, Άλτερ Εγκο (Μαρινάκης), Dimera Media ltd (Σαββίδης), Ανεξάρτητος Πάροχος ITV (Κύπριοι). Η δημοπρασία θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», που επικαλείται «ασφαλείς πληροφορίες», οι δυο εταιρείες που κόπηκαν στην πρώτη αξιολόγηση, η «Dimera» του Ιβάν Σαββίδη και η «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος ITV», περνούν στην τελική φάση μιας και συμπλήρωσαν επαρκώς τον φάκελό τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ ο φάκελος του MEGA κρίθηκε «εξαιρετικά ελλιπής» και απορρίφθηκε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.