Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξαφανίστηκε 15χρονος από τη Θεσσαλονίκη


Την συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό του 15χρονου Λορένσιο Μ., ο οποίος εξαφανίστηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ζητά με ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο Λορένσιο έχει ύψος 1,48 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν βερμούδα, κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα - κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Λορένσιο Μ. εξαφανίστηκε μαζί με τον ανήλικο αδελφό του, ο οποίος όμως εντοπίστηκε στις 08/09/2016 και είναι καλά στην υγεία του. 
Αναφορικά με την οικογένεια του Λορένσιο Μ. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε αποστείλει ανώνυμες τηλεφωνικές καταγγελίες προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης στις 02/10/2015 & στις 20/08/2016 οι οποίες αφορούσαν στη σωματική κακοποίηση, παραμέληση και εξώθηση των ανήλικων παιδιών της οικογένειας σε επαιτεία. Για τους λόγους αυτούς η δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου γίνονται κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.