Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοίγει το πρώτο ηλεκτρονικό αστυνομικό τμήμα - 70 υπηρεσίες με ένα κλικ!


Στα τέλη Σεπτέμβρη αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το πρώτο e-λεκτρονικό αστυνομικό τμήμα, παρέχοντας υπηρεσίες με ένα κλικ!

Άδειες διαμονής, δελτία ταυτότητας, άδειες εργασίας, άδειες κατοχής όπλων, άδεια κυκλοφορίας μοτοποδηλάτων, δηλώσεις κλοπών, αιτήσεις αντιγράφων, καταγγελίες, είναι μόνο μερικές από τις περίπου 70 υπηρεσίες που θα παρέχει η Ελληνική Αστυνομία μέσω διαδικτύου, παρακάμπτοντας τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», περίπου 150 υπηρεσίες είχαν σχεδιαστεί μέσω της Κοινωνίας της Πληροφορίας να μπορούν να παρασχεθούν έως τα μέσα του 2016, ωστόσο περίπου 70 θα μπορέσουν να λειτουργήσουν έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα για τις υπόλοιπες 80 ηλεκτρονικές δράσεις είναι σε αναστολή από την Κοινωνία της Πληροφορίας γιατί δεν υπάρχει διαχειριστική αρχή στο Υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να απορροφήσει το σχετικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, και θα πάει χρονικά πίσω η λειτουργία τους. Η εταιρεία έχει σταματήσει τις εργασίες λόγω διακοπής της χρηματοδότησης και περιμένει το πρόγραμμα «γέφυρα» για την συνέχισή τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.