Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Κρύας Βρύσης: Διατηρείται το Α.Τ. Κρύας Βρύσης


Από την Οργάνωση  Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κρύας Βρύσης ανακοινώνεται ότι διατηρείται το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης και δεν περιλαμβάνεται στο σχέδιο αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών Τμημάτων λόγω των ιδιαιτεροτήτων που συνηγορούν υπέρ της διατήρησης του όπως :

Ο μεγάλος αριθμός των κατοίκων του Δήμου Πέλλας που αριθμεί πάνω από 65.000 μόνιμους κατοίκους, η ακτίνα των 50 χιλιομέτρων από το ένα ως το άλλο άκρο αυτού ( στην οποία συμπεριλαμβάνονται πεδινά τμήματα αλλά και ορεινοί όγκοι) που καθιστά δύσκολη την αστυνόμευση του από ένα και μόνο Αστυνομικό τμήμα και η απόσταση της Δ.Ε. Κρύας Βρύσης από την έδρα του Δήμου τα Γιαννιτσά.

Η Ο.Μ. ΣΣΥΡΙΖΑ Κρύας Βρύσης εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και βουλευτή Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ κα Θεοδώρα Τζάκρη , που από την αρχή στάθηκε δίπλα στον αγώνα των πολιτών της Κρύας Βρύσης για τη διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος , καθώς και σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την κατανόηση που επέδειξε.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΘΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΤΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΚΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ...ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ.3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ..ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ....ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΣ Η ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Βρε δημοτικός σύμβουλος δε βγήκε δήμαρχο θα τον κανεις;;;;;

      Διαγραφή
    3. Την ημερα που θα ρίξει μαύρο χιόνι τοτε θα γινει δημος ξανα η Κρυα Βρυση.

      Διαγραφή
    4. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΦΕΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!!!!Α ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη Ντόρα και τ.ο/Σύριζα λέω να πληρώνεται και το ενφια που θα καταργουσατε και τον φόρο πετραιλεου θέρμανσης που αυξησατε και τα τέλη κυκλοφοριας που αυξησατε και τον φόρο καφέ τσιγάρα οου ερχετε και την κομενη σύνταξη που δεν θα πειραζατε κτλ κτλ λιγα είναι τα ψωμιά σας ακόμη καταστρέψετε οτι είχε απομείνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανηγυρίζετε επειδή δεν καταργεί ( η Κυβέρνησή σας ) κάτι που είχατε! Αυτά μόνο εσείς οι Συριζαίοι μπορείτε να το κάνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011.ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΝ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΩ ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δουλεια κανει ο κύριος και εχει τοσο δύναμη;Μακαρι αυριο να ανακοινωθεί οτι γίνεται ξεχωριστός δημος να ησυχάσουμε.

      Διαγραφή
  6. ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Ο ΝΙΚΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠ?ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Ή ΤΥΧΑΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ.ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ. ΣΧΕΔΙΟ;ΦΥΣΙΚΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΣ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο αστείοι ειστε;Γελάνε και οι πέτρες με την βλακεία που σας δέρνει.

      Διαγραφή
    2. Βασιλης Παναγιωτιδης26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 2:11 π.μ.

      Αν η μαλ@κια παιζοταν σε πρωταθλημα, θα το ειχες εξασφαλησει {εσυ ο 2:28} οπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεκα αγωνιστικες πριν την ληξη. Ηδη με αυτα που γραφεις εισαι πρωταθλητης χειμωνα. Τι ανακακατευετε ρε ηλιθιοι τις συγγενειες και τα κουμπαρια με την πολιτικη; Απαγορευεται απο καποιο νομο να βαφτισει καποιος το παιδι καποιου αλλου; Αν ναι τοτε εχεις απολυτο δικαιο. Αν οχι τοτε παψε να μαλ@κιζεσαι και ψαξε καμμια γκομενα, γιατι το πολυ το χερι-χερι κανει το παιδι ξεφτερι. Τωρα για να σοβαρευτουμε και να ερθουμε στην πολιτικη. Το θεμα 'δημος Κρυας Βρυσης' εχει τελειωσει δυστυχως για τους εκει κατοικους εδω και 5 χρονια και η περιοχη εχει περιελθει σε τελμα. Δεν ειναι αιτια μονο η ανικανοτητα του Σταμκου. Το μεγαλο κακο ειναι η ανικανοτητα των δημοτικων συμβουλων που εκλεχθηκαν με τον Σταμκο. Ο δημαρχος κανει πολυ εξυπνα την δουλεια του και αυτοι οι 'τρομπες' μπαινοβγαινουν στο γραφειο του και παρακαλανε σαν μωρακια να παρουν καραμελες και γλυφιτζουρια. Το υφος το πολλα-βαρυ και τα κουστουμια με τις γραβατες που ειχαν τελειωσε. Το κραξιμο του κοσμου το νοιωθουν πλεον καλα στο πετσι τους. Πολιτικη ειναι αυτη αγαπητε φιλε και οχι ποιος θα βαφτισει η θα στεφανωσει καποιον. Γι αυτο εκει στην Κρυα Βρυση περπατας σε τετοιους δρομους, πινεις νερο απο αμιαντο, εχεις χωρους πρασινου σαν ατημελητα χωραφια, δεν εχεις ουτε μια παιδικη χαρα, δεν εχεις πλεον ΙΚΑ και Ειρηνοδικειο, δεν θα εχεις αυριο Κεντρο Υγειας, γλυτωσες την τελευταια στιγμη το Αστυνομικο τμημα εξαιτιας της Τζακρη και της θετικης εισηγησης του Περδικατση και αλλα πολλα που αν αρχισω να τα γραφω, θα με κοψει ο ιστοτοπος και με το δικαιο του. Αν εχεις αντιρησεις εδω ειμαστε να συνεχισουμε αυτην την κουβεντα αλλα επωνυμα.

      Διαγραφή
  8. Βασίλης Παναγιωτιδης;;;;;;;Και θελεις να κανουμε και επώνυμη συζήτηση;;;;Κρύψου στη γωνια σου γατάκι όπως εισαι κρυμμένος 6χρονια και αλλα 8 ακομη,ρουφα το αυγό σου και αντε Καληνυχτα.Γιωργος Παναγιωτιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ27 Σεπτεμβρίου 2016 στις 2:53 μ.μ.

      Αρχισα οντως να κρυβομαι 6 χρονια γιατι εκανα την μαλακια και σας ψηφισα λογω Ν.Δ. Θα τα πουμε στις επομενες για να δουμε στα επομενα 8 χρονια ποσα αυγα και κατι ακομη θα ρουφηξετε εσεις. Καταλαβες κουναβι Γιωργο Παναγιωτιδη;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.