Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πουλάνε τζιν παντελόνια ξεσκισμένα από λιοντάρια


Αv σας έλεγαν ότι η τελευταία μόδα θέλει τα παντελόνια να είναι σκισμένα από άγρια ζώα, θα το πιστεύατε; Μάλλον όχι. Και όμως είναι αλήθεια.

Η ιαπωνική εταιρεία Zoo Jeans εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2014 λανσάροντας την κατά αυτούς πρωτοτυπία, κατά άλλους μέγιστη βλακεία, τζιν παντελόνια που είχαν σκιστεί από άγρια ζώα, τίγρεις, λιοντάρια και αρκούδες που ζουν σε ζωολογικούς κήπους.

Τα αρχικά μοντέλα λέγονταν Τ1 (Tiger) L1 (Lion) B1 (Bear). Τα νέα μοντέλα του 2016 έχουν ξεσκιστεί ξανά από ζώα, από τον Curtis και την O’Neil, δυο λιοντάρια που ζουν σε ζωολογικό κήπο της πόλης Hitachi της Ιαπωνίας. Τα τζιν αυτά βγαίνουν σε δημοπρασία που συνήθως ξεκινάει στα 1000 ευρώ. Τα έσοδα θα δοθούν στο ζωολογικό κήπο Yagiyama Zoological Park για τη δημιουργία περισσότερων φυσικών δραστηριοτήτων για τα ζώα.

Δείτε πώς ακριβώς γίνεται η όλη διαδικασία στο αρχικό βίντεο παρουσίασης των Zoo Jeans: petpet.fr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.