VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρεμβάσεις στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Έδεσσας (φωτο)

Το ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας υλοποίησε μία σειρά σημαντικών παρεμβάσεων, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων για το έτος 2016. Οι παρεμβάσεις αφορούν στην επισκευή και συντήρηση όλων των κτιρίων που φιλοξενούν τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Έδεσσας και σκοπό έχουν την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των δομών, προσφέροντας ένα περιβάλλον ασφαλέστερο, λειτουργικότερο και πιο φιλόξενο στους χρήστες τους.

Πέρα από την εγκατάσταση συστημάτων πυρασφάλειας - πυροπροστασίας σε όλους τους παιδικούς σταθμούς, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ολικής επισκευής των υδραυλικών εγκαταστάσεων και αποχέτευσης, καθώς και η πλήρης ανακαίνιση στους χώρους των τουαλετών νηπίων και προσωπικού στους Α΄  και Β΄ Παιδικούς Σταθμούς Έδεσσας. Ανακαινίστηκε επίσης και ο χώρος των τουαλετών νηπίων στον Παιδικό Σταθμό Άγρα, ενώ στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Έδεσσας ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου ο χώρος της κουζίνας. Επιπρόσθετα, στον Α΄ Παιδικό Σταθμό Έδεσσας τοποθετήθηκε στην είσοδο και στον προθάλαμο υποδοχής των νηπίων επίστρωση δαπέδου laminate.
Παρεμβάσεις έγιναν και στους προαύλειους χώρους  των Παιδικών Σταθμών με καθαρισμό των κήπων, σπορά γκαζόν, κλάδεμα δέντρων, εγκατάσταση συστημάτων αυτόματου ποτίσματος, φύτευση νέων υγιών φυτών.

Σε όλες τις δομές πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών και επισκευών σε στέγες, υδρορροές, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις και οι απαραίτητοι ελαιοχρωματισμοί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Στον Παιδικό Σταθμό Άρνισσας σε εξέλιξη βρίσκεται η προμήθεια νέων επίπλων για την ανακαίνιση της αίθουσας που φιλοξενεί τα νήπια. Στα πλαίσια δημιουργίας πιο ευχάριστου και φιλόξενου περιβάλλοντος οι αίθουσες των Παιδικών Σταθμών εμπλουτίστηκαν με υποαλλεργικές  μοκέτες και ο προαύλιος χώρος του Α΄ Παιδικού Σταθμού με παιχνίδια ψυχαγωγίας - εκγύμνασης εξωτερικού τύπου.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι το έργο του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» ενισχύεται από την προσπάθεια και εργασία του προσωπικού του. Οι παιδαγωγοί των Παιδικών Σταθμών με επιτοίχιες ζωγραφιές ενδυνάμωσαν περαιτέρω το φιλόξενο περιβάλλον των Παιδικών Σταθμών. 
Τέλος, στα πλαίσια του παιδαγωγικού προγράμματος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν ποικίλες παιδαγωγικές δράσεις. Πραγματοποιήθηκαν επίσης επιμορφωτικές συγκεντρώσεις προσωπικού, καθώς και γονέων προσωπικού σε συνεργασία με το κέντρο «ΟΡΑΜΑ». Στόχος μας είναι να συνεχιστεί και να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα αυτών των δραστηριοτήτων, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχεται σε νήπια και γονείς.

«ΕΥ ΖΗΝ» ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ  Τηλ.2381024074,E-mail: dpbs@otenet.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/eyzhn15/

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. ξεχάσατε να γράψετε είδος σπόρου γκαζόν ποικιλία, εθνικότητα,ηλικία, επίσης το χώμα μεταφέρθηκε από την Κεδρωνα για να ειναι πιο ποιοτικό, το δε χρώμα έχει σχέση και επιλέχτηκε απο τον συγγραφέα του βιβλίου βαμενα κοκκινα μαλλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…