Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Ολυμπιακό "Καράτε" τώρα και στα Γιαννιτσά


Το "KAΡATE " στην Ολυμπιάδα του ΤΟΚΙΟ 2020 

Στην πατρίδα των πολεμικών τεχνών την Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην Ολυμπιάδα του Τόκιου κάνει την εισαγωγή του ως ισότιμο ολυμπιακό άθλημα το καράτε . Το καράτε που περίμενε υπομονετικά όλα αυτά τα χρόνια ως υποψήφιο άθλημα προς ένταξη έχοντας τεράστια αποδοχή από τα άλλα υποψήφια αθλήματα άλλα και με υπεράριθμους αθλητές σε όλο τον κόσμο. Η παγκόσμια λοιπόν ομοσπονδία που εκφράζει το καράτε των ολυμπιακών αγώνων είναι η W.K.F (world karate federation), η αντίστοιχη ελληνική, η ΕΛΟΚ (ελληνική ομοσπονδία καράτε) . 

Δεν έχουν λοιπόν αν μη τι άλλο όλοι οι αθλητές του καράτε να αρχίσουν να προετοιμάζονται και για τους επόμενους ολυμπιακούς αγώνες. Ένα όνειρο ζωής για τον κάθε αθλητή που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα στο Τόκιο για το κορυφαίο άθλημα μαχητικών τεχνών το "karate" που θα προβληθεί στις αρένες του ΤΌΚΙΟ με στόχο το απόλυτο θέαμα για το θεατή και την απόλυτη καταξίωση για τους αθλητές.. 

Τα χαρακτηριστικά στοιχεία του αθλήματος που είναι η ταχύτητα εκτέλεσης, η ακρίβεια των χτυπημάτων ,ο δυναμισμός , η εναλλαγή των συναισθημάτων είναι σίγουρα είναι πολύ εύκολα να τα δεις αλλά απίστευτα δύσκολα να αποκτήσεις εάν δεν δουλέψεις σκληρά.

Εμείς οι προπονητές θα δώσουμε όλη την ενέργεια μας και τις γνώσεις μας ώστε να μπορέσουν και Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να αγωνιστούν εκεί και να διεκδικήσουν μία θέση στα μετάλλια. Καλή Επιτυχία .

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ" ΑΡΧΕΛΑΟΣ (ελευθερίου βενιζέλου 82) τέρμα πεζόδρομος. Τμήματα :ΠΑΙΔΙΚΑ - ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΗΛ 6 9 7 1 7 5 5 9 0 7 - 6 9 7 7 9 7 1 9 7 6 ΕΝΑΡΞΗ 7 / 9 / 2 0 1 6
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.