Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση για την οργάνωση εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας Ελλήνων της Μικράς Ασίας στην ΠΕ Πέλλας


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης: Σύσσωμοι οι Προσφυγικοί Σύλλογοι και οι πολίτες της Πέλλας να διαφυλάξουμε την ιστορική μας μνήμη και να αποτίσουμε φόρο τιμής στα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής 

Συνάντηση για την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων της 14ης Σεπτεμβρίου, ημέρας εθνικής μνήμης των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των Προσφυγικών Συλλόγων και Σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας καθώς και η Αντιδήμαρχος Έδεσσας κα. Μαρούλα Βλάχου-Κατσάρα, συζητώντας για τη σημασία των εκδηλώσεων μνήμης και τις οργανωτικές λεπτομέρειες. Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, είναι σημαντικό τα μέλη των Συλλόγων και όλοι οι πολίτες της Πέλλας να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις, οι οποίες συμβάλλουν στη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης. 

Φέτος, οι επίσημες εκδηλώσεις, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016. Λεπτομερές πρόγραμμα θα εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.