VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας

Tην Τρίτη (27/9) και ώρα 19:30, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:  

1) Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πέλλας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για το έργο: Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου Αγροσυκιάς – Λεπτοκαρυάς, πρ/σμού: 120.000,00 €.
2) Έγκριση της 4ης παράτασης εκτέλεσης εργασιών του έργου: Βελτίωση αγροτικής οδού στη Δ.Ε Κύρρου, πρ/σμού: 615.000,00 € Α.Μ. 21/2014.
3) Έγκριση ή μη του 1ου ΑΠΕ του έργου: Κατασκευή του τεχνικού διέλευσης του ρέματος Πλατανόρεμα Τ.Κ. Αθύρων Δ. Πέλλας.
4) Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.
5) Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Ασφαλτόστρωση δρόμων Τ.Κ. Μελισσίου Δήμου Πέλλας.
6) Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Αντιπυρική προστασία Δήμου Πέλλας.
7) Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Οριζόντιος επιστημονικός σύμβουλος υποστήριξης για την παρακολούθηση υλοποίησης της πράξης: Εξοικονόμηση Ενέργειας Γιαννιτσών και έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών ΚΕΝΑΚ.
8)  Ορισμός επιτροπής διαπίστωσης βλαβών που προκάλεσε η θεομηνία της 7/9/2016 στο έργο με τίτλο: Αποκατάσταση του Χ.ΑΔ.Α. στη θέση ΄΄Πενταπλάτανος΄΄ του Δήμου Πέλλας.
9) Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: Ανόρυξη νέων υδρευτικών γεωτρήσεων στο Δήμο Γιαννιτσών, Νομού Πέλλας.
10) Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας στον άξονα προτεραιότητας 9Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ» για το έργο με τίτλο: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας.
11) Έγκριση της αριθμ. 91/2016 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας που αφορά την 3η αναμόρφωση πρ/σμού της για το 2016.
12) Έγκριση της αριθμ. 96/2016 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας που αφορά τον ισολογισμό – απολογισμό της για το έτος 2015.
13) Επαναλειτουργία του 1/θ Νηπ/γείου Λιπαρού και μεταστέγαση του 1/θ Νηπ/γείου Τριφυλλίου.
14) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2016 του Δήμου Πέλλας.
15) Διαγραφή οφειλών.
16) Επιστροφή ποσού.
17) Άνοιγμα ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για την ηλεκτρονική πληρωμή των δικαιούχων προνιακών επιδομάτων.
18) Έγκριση εισφοράς σε χρήμα και αποζημίωσης λόγω πράξης εφαρμογής.
19) Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για τη «Σίτιση μαθητών Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών για το σχολικό έτος 2016-2017» , πρ/σμού: 73.823,40 €.
20) Βράβευση των πρώτων αριστούχων μαθητών των τριών τάξεων του Γυμνασίου Πέλλας στην μνήμη των Χαράλαμπου και Έλλης Μακαρόνα.
21) Εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικών αγροτεμαχίων: α) Τ.Κ. Παλαιφύτου, β) Τ.Κ. Νέας Πέλλας, γ) Τ.Κ. Αχλαδοχωρίου ,δ) Τ.Κ. Ακρολίμνης , ε) Τ.Κ. Γαλατάδων, στ) Τ.Κ. Εσωβάλτων.
22) Ψήφιση διαφόρων πιστώσεων για επέκταση φωτισμού οδικού δικτύου.
23) Ψήφιση δαπάνης για έξοδα κηδείας άπορου δημότη μας.
24) Καθορισμός και χορήγηση αδειών συμμετοχής σε τοπικές παραδοσιακές- θρησκευτικές πανηγύρεις Δήμου Πέλλας μηνός Οκτωβρίου  2016.
25) Κατάργηση παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών 
26) Χορήγηση παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.
27)  Ορισμός  εκπροσώπου ( τακτικού και αναπληρωματικού) του Δήμου Πέλλας ,στην συγκρότηση: α) Επιτροπής ελέγχου ορθότητας και κατανομής δικαιωμάτων χρήσης βοσκής και β)  Επιτροπής εκτίμησης αγοραίας αξίας ζώων και ελέγχων.
28) Υποβολή αιτήματος στο Δασαρχείο Έδεσσας για την χορήγηση ξυλοκατασκευών για τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας.
29) Αιτήσεις – διάφορα έγγραφα.

Εισηγητής του 21ου, 22ου,23ου,24ου,27ου,28ου και 29ου θέματος ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Πασσαλής Χρήστος.
Εισηγητής από το 1ο μέχρι και το 9ο θέμα η Τ.Υ του Δήμου.
Εισηγητής του 10ου και 13ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Σεραϊδης Πέτρος.
Εισηγητής του 11ου και 12ου θέματος ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Φάκκας Απόστολος
Εισηγητής από το 14ο μέχρι και το 20ο θέμα η αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Λούσπα Ερασμία.
Εισηγητής του 25ου και 26ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Σαμόπουλος Νικόλαος.

Share on Google Plus

rindis
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…