Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι στην Καρυώτισσα


Δεν ανέδειξε νικητή το γειτονικό ντέρμπι στην Καρυώτισσα, καθώς η τοπική ομάδα ΑΕΚ και η Δόξα Μελισσίου έμειναν στο 0-0, στα πλαίσια της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας και έτσι μοιράστηκαν τους βαθμούς. 

Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον λόγω των πολλαπλών ευκαιριών που δημιούργησαν οι δυο ομάδες, με ορθολογισμό, υπομονή, τεράστιο σθένος, αλλά και χάρη στο πείσμα και στο ζήλο των παικτών να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή στους 3 βαθμούς.

Αλέξανδρος Ποιμενίδης 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. 3 dokaria kai 4 tetatet gia tin omada toy melissioy kai
    OYTE MIA TELIKI sta 90 lepta apo tin karyotissa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα αν έγιναν έτσι όπως τα λές τα πράματα είστε ανίκανοι..Αλλά από όσο ξέρω δεν παίζανε και 4 παίχτες της καρυώτισσας λόγω τραυματισμών και κόκκινων καρτών..Καλή επιτυχία και στις 2 ομάδες στο πρωτάθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. m ftanei poy epiveveoneis oti etsi opos ta lew itan ta pramata kai oxi etsi opos leei to reportaz diladi oti ypirxan pollaples faseis kai apo tis dyo meries.
      telos m vriskeis simfono sto oti kai oi dyo omades na exoyn kalo protathlima kai na petixoyn toys stoxoys toys

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.