Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πήρε το ντέρμπι στο Παλαίφυτο με σκόρ 1-2 ο Π. Μυλότοπος


Πήρε δεύτερο σερί τρίποντο με σκορ 1-2 αυτή τη φορά στο Παλαίφυτο η ομάδα του Αβραάμ Ζημπίδη κάνοντας έτσι το 2/2. Στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους ο Παλαιός Μυλότοπος προσπάθησε να ανοίξει το σκορ χάνοντας 3-4 ευκαιρίες όχι ιδιαίτερα κλασικές. Εντυπωσίασε όμως η εξαιρετική αμυντική του λειτουργία αφού σε ξαφνικές αντεπιθέσεις του Παλαιφύτου 3 παίκτες κρατούσαν βάθος φιλώντας με την πράξη αυτή τα νότα τους.
Έτσι δεν υπήρχαν αρκετά προβλήματα για την εστία του Στέλιου Διαμαντίδη πλην από μια πολύ καλή κεφαλιά στη δεξιά κλειστή του γωνία που βρέθηκε σε ετοιμότητα στο 35ο λεπτό.

Με το πρώτο σφύριγμα στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν την παρουσία τους στο γήπεδο ποιο αισθητή καθώς μπήκαν με όρεξη και διάθεση στον αγώνα παρόλο που άργησε να έρθει η επίτευξη του πρώτου τέρματος η οποία σημειώθηκε στο 67ο λεπτό με τον Γουτσιά για τον τοπικό ΑΡΗ. Αυτό το γεγονός ανάγκασε τον Μυλότοπο να ανοιχτεί για να κυνηγήσει την ανατροπή χάνοντας σε μεγάλο αριθμό ανεπανάληπτες ευκαιρίες.

Η απάντηση από πλευράς ΔΟΞΑΣ ήρθε γρήγορα διότι ο Θάνος στο 72 ισοφάρισε σε 1-1 με αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Και εκεί στο 93ο λεπτό με τις δύο πλευρές να έχουν αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας, ο Ιωαννίδης σαν από μηχανής Θεός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αφού έπειτα από σουτ, απόκρουση του Προύμα και πρόσκρουση της δοκάρι στρώθηκε στα πόδια του και πλέον σε άδειο τέρμα έγραψε το τελικό 1-2 οδηγώντας τούς ανθρώπους της ομάδας του σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. 
Επιμέλεια Αλέξανδρος Ποιμενίδης 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.