Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασχέθηκαν 60 κιλά κάνναβη στη Θεσ/νίκη


Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, πέτυχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Συνελήφθησαν δύο άνδρες, 48 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στην περιοχή της Πυλαίας, οι δύο άτομα, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην κατοχή του 48χρονου, καθώς και σε έρευνα στο σπίτι του και σε δύο αυτοκίνητα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 57 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 60 κιλών και 116 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, 61 χαρτοκιβώτια και μονωτικές ταινίες και κινητό τηλέφωνο.
Στην κατοχή του 46χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί από τον 48χρονο, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, για απάτη και ψευδή καταμήνυση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.