Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θετικά δείγματα στον φιλικό αγώνα του Ζαφειράκη με τον ανώτερο Πανεδεσσαϊκό (φωτο&βίντεο)


Θετική εμφάνιση παρά την ήττα από τον Πανεδεσσαϊκό στον πρώτο φιλικό αγώνα του Ζαφειράκη Νάουσας.

Στο «σκοτεινό» κλειστό γυμναστήριο Νάουσας η ομάδα basket του Ζαφειράκη αντιμετώπισε ένα από τα φαβορί για άνοδο την φετινή χρονιά και παρουσίασε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Ο Πανεδεσσαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Σημαιοφορίδη, Ιωσηφίδη και Χατζηχαρίση κατάφερε να προηγηθεί με 0-9 (06:30 πριν από την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου).

Η ομάδα του Ζαφειράκη αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο σκορ στην λήξη του πρώτου δεκαλέπτου σε 16-19. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Έδεσσας κρατούσε τα ηνία του παιχνιδιού και βρέθηκε μπροστά με δέκα πόντους 21-31 (07:30 πριν από την λήξη της δεύτερης περιόδου). Το προβάδισμα αυτό το διατήρησε μέχρι την ανάπαυλα με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 30-39 μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού.

Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου ο Πανεδεσσαϊκός πήρε το μεγαλύτερο προβάδισμα του στο σκορ με 30-43. Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 39-49.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι πολλές αλλαγές, ώστε να δοκιμαστούν στην πράξη όσα δουλεύουν οι προπονητές στο διάστημα της προετοιμασίας δεν άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού με την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού να κερδίζει την φιλική αναμέτρηση με σκορ 52-64.

Δείτε βίντεο από τη φιλική αναμέτρηση:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση στη Νάουσα:
Πηγή: inaoussa.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.