Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιατρικές εξετάσεις για όλους τους αθλητές στίβου του ΟΦΚΑ Φίλιππου Γιαννιτσών


Στα πλαίσια των ενεργειών και των υποχρεώσεων που έχει ένας σύλλογος προκειμένου να θεωρείται υπεύθυνος, συνεπής με τις αρχές του και έμπρακτα ενδιαφερόμενος για τους αθλητές του, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου για άλλη μια χρονιά στα γραφεία του συλλόγου μας ιατρικές εξετάσεις για ΟΛΟΥΣ του αθλητές του Ο.Φ.Κ.Α.  Οι εξετάσεις περιλάμβαναν έλεγχο καρδιακής και αναπνευστικής λειτουργίας, έλεγχο βιβλιαρίων υγείας και απαντήσεις στις ερωτήσεις γονέων.

Πλέον, σε συνδυασμό με τα παιδιά που μας είχαν ήδη προσκομίσει ιατρικές βεβαιώσεις, σας ανακοινώνουμε με χαρά και αίσθημα υπευθυνότητας ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Κ.Α. ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΙΑΤΡΟΥ!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ειδικό Παιδίατρο κ. Καντζίδη Γεώργιο που κάθε χρόνο μας προσφέρει με χαρά τις υπηρεσίες του, όπως και τα παιδιά και τους γονείς τους που τήρησαν το πρόγραμμα προσέλευσης των τμημάτων και έδειξαν υπομονή όποτε χρειάστηκε!
Και τώρα... προπόνηση!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.