Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καινοτομία στα τζάκια και τη διακόσμηση φέρνει μια επιχείρηση από τα Γιαννιτσά!


Επανάσταση στις διακοσμήσεις για το τζάκι φέρνει μια επιχείρηση από τα Γιαννιτσά! Μέχρι τώρα εκμεταλλευόμασταν τον χώρο του τζακιού, κατασκευάζοντας γύρω από αυτό ράφια για βιβλία, κορνίζες και άλλα αντικείμενα! Ε λοιπόν, τώρα βάζουμε το τζάκι... στο ράφι! Πρόκειται για μια από τις πολλές καινοτομίες που φέρνουν τα αδέρφια Σταματιάδη στον χώρο της θέρμανσης, όπου εξειδικεύονται εδώ και χρόνια, συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους του είδους από το εξωτερικό! 

Στην "Αφοί Σταματιάδη" ο χειμώνας γίνεται πιο ζεστός, πιο όμορφος και οικονομικός. Τα δύο αδέρφια ανέλαβαν περίπου πριν μια 10ετία την επιχείρηση του πατέρα τους, και την εξέλιξαν, πραγματοποιώντας συνεργασίες με κορυφαίες Νορβηγικές και Ιταλικές εταιρίες που κατασκευάζουν ενεργειακά τζάκια και σόμπες. 

Παρακολουθώντας σεμινάρια στο εξωτερικό απέκτησαν την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειάζεται για μεταμορφώνουν τα σπίτια σε πανέμορφους χώρους ζεστασιάς, ενώ εξασφαλίζουν για τους πελάτες τους πέλλετ και  ξύλα υψηλής ποιότητας και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ τζακιών στις καλύτερες τιμές! 

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους και στο Facebook ΕΔΩ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.