Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φθινοπωρινή πεζοπορία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας στον εγκαταλελειμμένο οικισμό Λέσκοβο


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia αποχαιρετά τον Οκτώβριο με μια όμορφη πεζοπορία στο Πάικο. 

Ξεκινώντας από το χωριό Πρόδρομος θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή προς το εγκαταλελειμμένο μαρτυρικό χωριό Λέσκοβο (Τρία Έλατα). Η διαδρομή κινείται σε λιβάδια και τελικά μπαίνει μέσα στο δάσος προτού καταλήξει στο χώρο όπου διασώζονται τα ερείπια του εγκαταλελειμμένου οικισμού. Το μόνο που σώζεται πια είναι τμήμα του καμπαναριού.

Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας (σχετικά εύκολη σε ανάβαση αλλά με αρκετό μήκος) και προσφέρεται για όποιον θέλει να γνωρίσει μια άγνωστη πτυχή της Αλμωπίας μας σε μια άνετη και χορταστική Κυριακάτικη εξόρμηση με απολαυστική θέα προς την Τζένα και το Πίνοβο.

Βαθμός δυσκολίας: Μέτρια (εύκολη;)
Ώρες πορείας: 7 σύνολο
Αναχώρηση από τα γραφεία του Ορειβατικού την Κυριακή 30/11: 07:30 - ΠΡΟΣΟΧΗ στην αλλαγή της ώρας! Κερδίζουμε μια ώρα ύπνου!

Τηλέφωνο:Χρήστος Τζώτζης 6980173410



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.