Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Nικηφόρο πέρασμα του ΦΟΑ από την "καυτή" έδρα της ΑΓΕ Πιερίας (φωτο)


ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 64-84
Με νίκη συνέχισε η ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας, που επικράτησε με 64-84 στο ΔΑΚ Κατερίνης της ΑΓΕ Πιερίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι παίκτες του ΦΟΑ ήταν αυτoί που κυριάρχησαν από το πρώτο δεκάλεπτο (13-24), επέβαλαν γρήγορα τον ρυθμό τους και με τρομερή ευστοχία έξω από τα 6,75 δεν άφηναν πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του ΦΟΑ να έχει προβάδισμα δεκαπέντε πόντων (24-39).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Χρυσανθόπουλου έχοντας τη βοήθεια και του κόσμου τους προσπάθησαν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να επιστρέψουν στο παιχνίδι, όμως παρ'όλα αυτά η διαφορά έμεινε σταθερά υπέρ του ΦΟΑ πάνω από τους 10 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο αγωνίστηκαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με εύκολη όπως αποδείχτηκε νίκη του ΦΟΑ με 64-84. 

Σε μεγάλη βραδιά έξω από τα 6,75 ήταν οι Τζάτσης (15π.) και Αβραμίδης (14π.) οι οποίοι έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στην άμυνα των γηπεδούχων πετυχαίνοντας τα 9 από τα συνολικά 13 τρίποντα της ομάδας. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μακρόπουλος με τους 17 πόντους που πέτυχε ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μπεγλόπουλος (14π.). 

Από την ομάδα της ΑΓΕΠ ξεχώρισαν οι Καραγιάννης (15π.), Βαφόπουλος (12π.) και Δάμαλης (11π.)

Αξίζει να αναφερθεί η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα της ΑΓΕ Πιερίας με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν και να στηρίζει την προσπάθεια των παικτών του Χρυσανθόπουλου γεμίζοντας το κλειστό της Κατερίνης, ενώ και η υποδοχή της ομάδας σε φιλοξενούμενους και διαιτητές ήταν άψογη. 

Ενδιαφέρον ήταν και η εμφάνιση των γηπεδούχων, η οποία ήταν με μανίκια όπως συμβαίνει συνήθως στις εμφανίσεις αρκετών ομάδων του ΝΒΑ.

Την επόμενη αγωνιστική (22/10) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον ΓΑΣ Έδεσσας, ενώ η ΑΓΕ Πιερίας αγωνίζεται στην έδρα του ΑΟΚ Βέροιας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ταρενίδης Κ. - Χατζημπαλίδης Γ.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(13-24), 2o(24-39), 3o(44-60), 4o(64-84)

ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ (Χρυσανθόπουλος): Χαρισσόπουλος 5, Γιαμούζης 6(2), Τσολακίδης 2, Καραγιάννης 15(1), Καρατόλιος 3(1), Κελαδίτης 5, Βαφόπουλος 12(1), Δάμαλης 11(2), Γαβαλάς 2, Τοπαλίδης, Αδαμόπουλος, Μαχαιρίδης 3.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Αβραμίδης 14(4), Σαμαρτζίδης 1, Τοπαλίδης 8(1), Μήλης, Μπεγλόπουλος 14(1), Κανονίδης Ι., Ζέρζης, Μακρόπουλος 17(1), Αλεξανδρόπουλος 4, Παπαβραάμ 11(1), Τζάτσης 15(5).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.