Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάκριση μαθητών του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Euroscοla


Στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA 2016-17, ο μαθητής Αναστασιάδης Γεώργιος του Αναστασίου(Β τάξη) και η μαθήτρια Μαγδαλίδου Μαρία του Οδυσσέα(Β τάξη) έλαβαν μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και διακρίθηκαν ανάμεσα σε μαθητές σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας. Η διάκριση αυτή τους δίνει την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Ημερίδα που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 16-12-2016.

Ακόμα, το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, έγινε δεκτό να συμμετάσχει στην 34η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από τις 16-19 Δεκεμβρίου 2016. Το σχολείο θα εκπροσωπήσουν ο μαθητής Παπαδόπουλος Φώτης (Β τάξη) και η μαθήτρια Σερέτη Σταυρούλα ( Α τάξη).

 Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη, από 16 έως 18 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα, η Πανελλήνια μαθητική προσομοίωση Ο.Η.Ε. «Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη», στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών Γυμνασίων – Λυκείων από όλη τη χώρα. Από το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών θα συμμετάσχουν η μαθήτρια Γογοδώνη Μαρία – Αθηνά (Β τάξη) και ο μαθητής Μουρατίδης Θεμιστοκλής (Γ τάξη).

 Ο σύλλογος των καθηγητών και η διεύθυνση του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τους εύχονται καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο Διευθυντής
Δημητρίου Γεώργιος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.