Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Με Χέρτα και Γκρέμιο (βίντεο)


Ακόμα μία Κυριακή γεμάτη... δράση είναι η σημερινή, με το κουπόνι πάμε στοίχημα να περιλαμβάνει επιλογές για όλα τα γούστα. Η τετράδα των σημερινών μας προτάσεων έρχεται από Σούπερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Βραζιλία και Πολωνία. Φυσικά, υπάρχει και πρόταση από το μπάσκετ. 

Δυνατή στο Βερολίνο η Χέρτα 

Ξεκινάμε με Γερμανία, όπου πηγαίνουμε με τον Άσσο της Χέρτα επί της Μάιντζ σε απόδοση 2.02. Μία ήττα γνώρισε η Χέρτα στην τελευταία επτάδα αγώνων πρωταθλήματος, αυτή από τη Χόφενχαϊμ (1-0 εκτός έδρας) στις 30 Αυγούστου. Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις δύο τελευταίες το συγκρότημα του Νταρντάι επικράτησε της Γκλάντμπαχ (3-0 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Άουγκσμπουργκ (0-0 εκτός έδρας). Στις πέντε συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι πρωτευουσιάνοι για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες. Στις τρεις διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Οι τίτλοι τέλους στην ευρωπαϊκή φετινή πορεία της Μάιντζ έπεσαν κι επίσημα μεσοβδόμαδα. Το συγκρότημα του Σμιντ αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς γκολ στη Γαλλία με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν, η οποία και κατέκτησε τη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου και παράλληλα την πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Εννέα βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Μάιντς στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της για την Μπουντεσλίγκα. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Ντάρμσταντ (2-1 εντός έδρας), Ίνγκολσταντ (2-0 εντός έδρας) και Φράιμπουργκ (4-2 εντός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σάλκε (3-0 εκτός έδρας) και Λειψία (3-1 εκτός έδρας). Πηγαίνουμε με την έδρα. 

Προβάδισμα η Γκρέμιο 

Συνεχίζουμε με Βραζιλία, επιλέγοντας το Διπλό Draw No Bet της Γκρέμιο επί της Σάντα Κρουζ σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι γηπεδούχοι έχουν γνωρίσει τον υποβιβασμό, οπότε πλέον λειτουργούν πιο...άνετα. Κοίταξαν στα μάτια την προηγούμενη αγωνιστική την ισχυρή Ατλέτικο Μινέιρο, από την οποία απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Ήταν μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις κόντρα σε μια ισχυρή αντίπαλο, με το συγκρότημα του Τεχέιρα να δείχνει πως είναι ικανό για τη ζημιά παρά το γεγονός πως έχει υποβιβαστεί. Τελευταίο παιχνίδι για τη Σάντα Κρουζ μπροστά στο κοινό της για φέτος, θα προσπαθήσει να πετύχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στην Γκρέμιο. Θρίαμβος για την Γκρέμιο στο Μπέλο Οριζόντε, όπου διέλυσε με 1-3 της Ατλέτικο Μινέιρο στον πρώτο τελικό για το Κύπελλο Βραζιλίας, κάνοντας καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Το μυαλό της φυσικά είναι στον αγώνα ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην έδρα της στις 01/12 όπου ευελπιστεί να σηκώσει το τρόπαιο. Στο πρωτάθλημα είχε εύκολο έργο την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο της οποίας επικράτησε με 3-0, επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από δυο αγωνιστικές. Στην 8η θέση και στο -2 από την πρώτη εξάδα, παραμένει ζωντανή στη μάχη για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Κόπα Λιμπερταδόρες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά το καλό της μομέντουμ κόντρα στην αδιάφορη Σάντα Κρουζ. 

Over 2 στη Βοιωτία 

Ερχόμαστε εντός των συνόρων, επιλέγοντας το Over 2 στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ηρακλή σε απόδοση 1.99(το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν στη συνάντηση σημειωθούν τρία γκολ και πάνω. Σε περίπτωση που σημειωθούν δύο γκολ, μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Χάνει δύσκολα το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Λεβαδειακός, κάτι που απέδειξε και στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Βοιωτοί έχουν μόλις μια ήττα στα τελευταία εφτά ματς σε Σούπερλιγκ και Κύπελλο, αυτή εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-0), ένα παντελώς άδικο αποτέλεσμα, όπου έκαναν φοβερή εμφάνιση. Έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στους «Ζωσιμάδες» την Τετάρτη, στάθηκαν εξαιρετικά αμυντικά, αντιμετώπισαν λίγα προβλήματα, ενώ είχαν και μια μεγάλη φάση με τον Μάντζιο για να προηγηθούν. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι ο Ηρακλής, που χρειάζεται οπωσδήποτε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Είναι τελευταίος στη βαθμολογία με μόλις 3 πόντους, η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη και η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν αξίζει τίποτα παραπάνω. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει μόλις 52 τελικές προσπάθειες σε 8 παιχνίδια, περίπου 6,5 ανά παιχνίδι. Έχει σκοράρει μόλις 6 φορές, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται περίπου 9 τελικές για να βρει δίχτυα, δηλαδή πάνω από όσες κάνει σ’ ένα ματς! Προέρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 με τον Πλατανιά, σ’ ένα ματς όπου ήταν do or die, αλλά κινδύνευσε πολύ σοβαρά να το χάσει. 

Αμφίσκορο στην Πολωνία 

Το "καρέ" των ποδοσφαιρικών μας επιλογών ολοκληρώνεται με το Goal/Goal στην πολωνική αναμέτρηση της Σλασκ με τη Λέγκια σε απόδοση 1.91. Εκεί που έβρισκε τα πατήματα της, ήρθε η Λεχ Πόζναν για να την προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα. Η Σλασκ έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το INEA stadion, όπου γνώρισε βαριά ήττα με 3-0, απογοητεύοντας με την εικόνα της. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, απειλώντας ελάχιστα το συγκρότημα του Μπιέλιτσα. Έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα (τρεις νίκες, μια ισοπαλία), παρέμεινε στην 8η θέση και ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Λέγκια. Μεσοβδόμαδα έγινε γνωστή και η αλλαγή στην προεδρία της ομάδας, με τον Χόλουμπ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, κάτι που άπαντες ευελπιστούν να λειτουργήσει θετικά για το σύλλογο. Έβρεξε γκολ την Τετάρτη στη Βεστφαλία, όπου σε ένα απολαυστικό παιχνίδι η Λέγκια διασύρθηκε με 8-4 από την Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες μακριά από το βαθμολογικό άγχος έπαιξαν ελεύθερα, πρόσφεραν απλόχερα θέαμα, ενώ έσπασαν παράλληλα το απόλυτο ρεκόρ γκολ (12) σε ένα παιχνίδι στην διοργάνωση. Από την πλευρά της η Λέγκια έχει τεθεί από νωρίς εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και υποδέχεται την Σπόρτινγκ με στόχο τη νίκη που θα της χαρίσει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα τώρα η Λέγκια έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της, κάτι που επιβεβαίωσε και την προηγούμενη αγωνιστική, όταν διέλυσε με 1-4 τη Γιαγκελόνια, δείχνοντας ξεκάθαρα πως παρά το κακό της ξεκίνημα κανείς δεν μπορεί να τη διαγράφει. 

Υψηλό σκορ στη Βόννη 

Τέλος, από το μπασκετικό κουπόνι πηγαίνουμε με το Over 168.5 πόντοι στη γερμανική αναμέτρηση της Βόννης με την Μπρεμερχάβεν, σε απόδοση 1.90. Η πέμπτη θέση της Βόννης είναι μια τιμητική θέση για τους δύο πρώτους μήνες της Μπουντεσλίγκα αλλά η αλήθεια είναι ότι η απόστασή της από την τετράδα είναι τεράστια. Πάντως αν δεν πάθει τα ίδια τα περσινά, δηλαδή το απαράδεκτο διάστημα που ξεκίνησε τέτοιες μέρες την περασμένη σεζόν με τις 13-14 σερί ήττες, έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για να επιστρέψει στα πλέι-οφ. Η Μπρεμερχάβεν έκανε μια καλή εβδομάδα με τις δύο νίκες που πέτυχε, είναι και αυτή πολύ καλύτερη από την περσινή που σώθηκε στο τέλος και έχει «κρυφό» στόχο τα πλέι-οφ με τον έμπειρο Μαχόφσκι στον πάγκο της. Πολύ σωστά προσφέρεται φαβορί η γηπεδούχος Βόννη αλλά δεν έχει καθόλου εύκολη αποστολή. Αξίζει η ενασχόληση με την αγορά Under/Over και συγκεκριμένα το Over 168.5 το οποίο δεν είναι πολύ σύνηθες για την Βόννη, αλλά είναι κλασικό για την φετινή Μπρεμερχάβεν. 

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για σήμερα. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ με τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις για τα σημερινά σημαντικά ματς, το οποίο περιλαμβάνει και διαγωνισμό:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.