Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τσαλκι...γκόλ και νέο τρίποντο για τη Δόξα Παλιού Μυλοτόπου (φωτο)


Σαν σίφουνας πέρασε από το Δαμιανό η ομάδα του Αβραάμ Ζημπίδη επικρατώντας με σκορ 1-4 τής τοπικής ομάδας, ΠΑΟΚ.

Στις αρχές του αγώνα τα ηνία πήρε η ΔΟΞΑ , δημιουργώντας ευκαιρίες κυρίως μέχρι το πρώτο δεκαπεντάλεπτο με μια κεφαλιά του Θάνου στο 9 και μια απευθείας εκτέλεση φάουλ όπου και μπλόκαρε ο Σάκης Μπόλας. Ωστόσο η απόδοση της έπεφτε σταδιακά, κινδυνεύοντας μάλιστα να αυτογκόλ μετά απο ασυνεννοησία στην άμυνα μεταξύ του Θέμελη και του γκολκίπερ στο 20ο λεπτο. 

Η εστία του τερματοφύλακα Διαμαντίδη απειλήθηκε μία ακόμη φορά από εκτέλεση κόρνερ αλλά η αδυναμία των γηπεδούχων να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κράτησε το 0-0.Στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου ο Παλιός Μυλότοπος έδειξε στοιχεία βελτίωσης κάνοντας φάσεις, με ένα σουτ του Τζόνι στο 38ο λεπτό το οποίο ο Μπόλας εξουδετέρωσε, πετώντας την μπάλα σε κόρνερ, μια κεφαλιά του Θάνου που πέρασε πάνω απο τα δοκάρια άλλο ένα σουτ του Σωτηριάδη που κόντραρε στα σώματα, και λίγο πρίν την συμπλήρωση των καθυστερήσεων ο Αντώνης Γρηγορίου βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην μικρή περιοχή και με πλασέ κατάφερε να γράψει το 0-1 διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Με το εναρκτήριο λάκτισμα του Διαιτητή Ατζαμιδάκη στο δεύτερο μέρος μίλησε η κλάση του Τσαλκιτζή ο οποίος έπειτα από καλή συνεργασία έγινε δέκτης της μπάλας και τρύπησε την αριστερή κλειστή γωνία του Μπόλα κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 48ο λεπτό.Το Δαμιανό απάντησε με ένα σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής του Διαμαντίδη που είδε την μπάλα να περνά δίπλα απο το αριστερό του δοκάρι.Λίγα λεπτά αργότερα καί ποιό συγκεκριμένα στο 54 ντρίπλαρε 2 αμυντικούς , βρέθηκε σε θέση βολής καί σημείωσε το 0-3.
Όσο η ώρα περνούσε και φάση δεν γινόταν ήρθε το λάθος από τον Θεμέλη ο οποίος βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, ο Ατζαμιδάκης έδειξε την άσπρη βούλα καί ο Σωτηριάδης έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό μειώνοντας έτσι σε 1-3.

Η ομάδα του Μυλοτόπου συνέχισε δυναμικά , χάνοντας στο 67 τετ α τετ με τον Θάνο αφού τον νίκησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς το φαινόμενο που ονομάζεται Κωστας Τσαλκιτζης " μοίρασε σακούλες "  και πάλι στην άμυνα του Δαμιανού κάνοντας το 1-4 στο 70.

Ύστερα από την επίτευξη του τέταρτου τέρματος οι ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ χαλαρώσαν δίνοντας χώρους στην γηπεδούχο ομάδα να πραγματοποιήσει ευκαιρίες αυτοί δεν τις αξιοποίησαν,  κάνοντας μόνο μια φάση στο 90ο λεπτό με τον Διαμαντίδη να αποκρούει με τα πόδια στην κλειστή του γωνία σε κόρνερ, κρατώντας το σκορ σε 1-4 το οποίο ήταν και το τελικό.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ποιμενίδης 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.