Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις του Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας το μήνα Νοέμβριο (φωτο)



Το Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας συνεχίζοντας τις δράσεις του με σκοπό την ενημέρωση  των μελών του και όλων των δημοτών, και  με αφορμή την παγκόσμια ημέρα σακχαρώδη διαβήτη (14 Νοεμβρίου) διοργάνωσε την ανοιχτή σε όλους εκδήλωση για τον «ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ ΙΙ»  την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 στο χώρο του Κ.Α.Π.Η Σκύδρας  και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στην Πετριά, που περιλάμβανε  δωρεάν εξέταση σακχάρου και ομιλία με τον Ειδικό Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής με εξειδίκευση στον σακχαρώδη διαβήτη ιατρό κ. Καλαϊτζόγλου Νικόλαο.
Επίσης και πάλι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα οστεοπόρωσης (20 Οκτωβρίου) διοργανώθηκαν ομιλίες στην Πετριά την Τρίτη 1 Νοεμβρίου και  στην Καλή  την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου με θέμα την οστεοπόρωση με τον ορθοπεδικό ιατρό κ. Γρηγοριάδη Γεώργιο.
Ο πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π κ. Σουρουτζίδης Στυλιανός ευχαριστεί τους ιατρούς για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμά του, και ευελπιστεί στην συνέχιση τέτοιον εκδηλώσεων  μια που  ο κόσμος της έχει πραγματικά ανάγκη.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.