Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή Συλλόγου Πολυτέκνων Γιαννιτσών στον Πρωθυπουργό - "Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα"




Προς τον
Εξοχότατο Πρωθυπουργό
κ. Αλέξη Τσίπρα
Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα

Κοινοποίηση:
1) Υπουργό Διοικ/κής Αν/σης κα Όλγα Γεροβασίλη
2) Βουλευτές Ν. Πέλλας
3) Μ.Μ.Ε.

Θέμα: «Διαμαρτυρία για την μείωση από 20% στο 15% στις προσλήψεις πολυτέκνων του Ν.
2190/94 και για τα ΄΄ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα΄΄».

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με μεγάλη θλίψη απευθυνόμαστε σε σας και στους συνεργάτες σας θέλοντας να υπενθυμίσουμε τις προεκλογικές υποσχέσεις σας, ότι θα στηρίξετε την πολύτεκνη οικογένεια και θα επιλύσετε τα προβλήματά μας αναγνωρίζοντας ότι υπήρξαμε τα μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής κρίσης…(δικά σας λόγια δεν ήταν αυτά;) Ο ίδιος μάλιστα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσφατα υπενθύμισε σε μήνυμά του, ότι η προστασία της πολύτεκνης οικογένειας συνιστά συνταγματικώς κατοχυρωμένη υποχρέωση των πολιτειακών θεσμών! (Άρθρο 21, παρ. 2 του Συντάγματος) 
Για ποια δημοκρατία λοιπόν μιλάτε –αριστερή μάλιστα κυβέρνηση– όταν ως θεματοφύλακές της αγνοείτε το Σύνταγμα και μας έχετε καταντήσει στην κυριολεξία «σάκο του μποξ»; Χρειάζονται μεγάλες αντιληπτικές ικανότητες προκειμένου οι πολιτικοί μας να κατανοήσουν, ότι οι διωγμοί των πολυτέκνων είναι εθνικά επιζήμιοι; Η Ελλάδα γερνάει, συρρικνώνεται έχοντας πάρει έναν δημογραφικό κατήφορο, που οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια. Τα νιάτα μεταναστεύουν χωρίς διάθεση επαναπατρισμού και εσείς συνεχίζετε! Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!
Θα επαναφέρατε το αφορολόγητο, θα καταργούσατε τα μνημόνια, δεν θα ξαναπληρώναμε
ΕΝΦΙΑ, θα επαναφέρατε τον 13ο μισθό… Κι ακόμη πληρώνουμε… Πληρώνουμε χωρίς σταματημό στερώντας το ψωμί των παιδιών μας! Δεν έχουμε απαλλαχθεί ούτε από τον φόρο πρώτης κατοικίας τουλάχιστον ή τον φόρο πολυτελείας στα μεγάλα ΙΧ που έχουμε κάποιοι εξ ανάγκης, επειδή αυτό θεωρείται πολυτελής διαβίωση κι ας αγοράστηκαν με κρατική αναγνώριση ως πολυτεκνικά! Δεν έχουμε ένα αξιοπρεπές αφορολόγητο. Την μείωση του ποσοστού στις προσλήψεις του δημοσίου από το 20% στο 15% όμως, που φέρατε προς ψήφιση, όπως και την κατάργηση των ελεύθερων μετεγγραφών των σπουδαζόντων τέκνων μας ποιοι θεσμοί τις υπαγόρευσαν; Η ανάγκη; Μα δεν στοιχίζουν τίποτα! Άρα υπάρχουν άλλες σκοπιμότητες.
Πέρυσι στέλεχος του κόμματός σας δήλωσε στη Βουλή, ότι μας απεχθάνεται και ότι μας έχει
γραμμένους «στα παλιά του τα παπούτσια» χωρίς ποτέ να ανακαλέσει ή να τον επαναφέρετε σε τάξη! Αυτή η δήλωση ήταν θαρρούμε ο ορισμός της ρατσιστικής συμπεριφοράς εις βάρος μας! Να θυμάστε όμως ότι είμαστε 205.000 οικογένειες σε αυτή την χώρα, όπως και το ρητό: «Φωνή λαού, οργή Θεού»!
Εμείς πάντως, που αγαπάμε την οικογένεια, τον Θεό και την Πατρίδα, θα προσευχόμαστε να σας φωτίζει ο Ύψιστος, ώστε να πράττετε τα καλύτερα για τα παιδιά μας και το μέλλον του τόπου μας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μπεκρής Κωνσταντίνος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.