Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκόλλησε από το μηδέν η Ασπίδα Γυψοχωρίου (βίντεο)



Συγκέντρωσε τους πρώτους βαθμούς (3) στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας η Ασπίδα Γυψοχωρίου, καθώς νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι το Δροσερό με το εντυπωσιακό και απρόσμενο για πολλούς σκόρ 3-2.  
Στο 35' έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Κοπάτση ο ηγέτης των γηπεδούχων, Ιωάννης Αλεξιάδης με εντυπωσιακή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την τοπική, Ασπίδα. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο  Δέλιος με δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή ισοφάρισε για την ομάδα του Μπάσδου.
Μετά την ισοφάριση των φιλοξενουμένων, οι γηπεδούχοι ξύπνησαν και από το 55' μέχρι το 68΄ ανέβασαν στροφές και με δύο γρήγορα γκολ των Ντούφο και Σγκούνι αντίστοιχα ανέβασαν τον πήχη του σκορ στο 3-1 και κάπου εκεί είχαν τελειώσει οι ελπίδες νίκης για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια το μόνο που κατόρθωσαν οι ποδοσφαιριστές του Μπάσδου ήταν να μειώσουν σε 3-2 στο 80ο λεπτό του αγώνα, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Αλέξανδρος Ποιμενίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.