Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στην Έδεσσα (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Έδεσσα και στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Πέλλας, η ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, από την Τοπική Διοίκηση Πέλλας του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) και την  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας. 

Η ημερίδα απευθυνόταν σε γονείς αλλά και παιδιά, που επιθυμούσαν να μάθουν περισσότερα για τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα.
Κεντρικός ομιλητής ο  συντοπίτης μας Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Γιώργος Παπαπροδρόμου, καθώς και εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της υπηρεσίας του. Έγινε εκτενής αναφορά για τη δράση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τονίστηκε ότι τα τελευταία χρόνια ανήλικοι πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από διαδικτυακούς δράστες. Ενώ ένας σημαντικός τομέας δράσης της διεύθυνσης είναι η αντιμετώπιση της διακίνησης πορνογραφικού υλικού. Τέλος επισημάνθηκε ότι οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας θα πρέπει να καλύψουν το ψηφιακό χάσμα μεταξύ γονέων και παιδιών. 
Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.