Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταθλητής χειμώνα ο ΦΟΑ, νίκησε και την Αλεξάνδρεια με 81-52 (βίντεο&φωτο)




ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 81-52
Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε και μάλιστα αήττητος ο ΦΟΑ στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ καθώς επικράτησε και της Αλεξάνδρειας με 81-52, μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Έχοντας με άνεση τα ηνία σε όλο το παιχνίδι και με τους Μακρόπουλο, Τζάτση και Τοπαλίδη να πραγματοποιούν νέα πολύ καλή εμφάνιση ο ΦΟΑ πήρε ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε με 16-9. Στη δεύτερη περίοδο τα πράγματα άλλαξαν με τους παίκτες του ΦΟΑ να ανεβάζουν απόδοση, να παίζουν γρήγορο μπάσκετ και με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση να ολοκληρώνουν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 41-25.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια ο ΦΟΑ εξακολούθησε να έχει με άνεση τα ηνία και μοιραία η διαφορά δεν άργησε να ξεφύγει πάνω από τους 20 πόντους με το 63-38 στο 30'. Σε όλη την υπόλοιπη τέταρτη περίοδο η Αλεξάνδρεια δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο και έτσι οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση έχοντας μετατρέψει το παιχνίδι σε “περίπατο” ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με τελικό σκορ το 81-52.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μακρόπουλος με τους 18 πόντους που πέτυχε (με ένα τρίποντο), ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Τζάτσης με 15 πόντους (και 2 τρίποντα) και Τοπαλίδης με 14 πόντους.

Από πλευράς Αλεξάνδρειας ξεχώρισαν οι Γιοβανόπουλος με 16 πόντους (και 1 τρίποντο) και Παντοφλίδης με 12 πόντους (και 1 τρίποντο).

Με λάθη η διαιτησία των Εκίζογλου και Θεοδωρίδη που όμως δεν επηρέασαν στο τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Την επόμενη αγωνιστική (17/12) ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με τον ΦΟΑ να αγωνίζεται στην έδρα του Σκυδραϊκού με στόχο να ολοκληρώσει αήττητος τον πρώτο γύρο, ενώ η Αλεξάνδρεια υποδέχεται τον ΑΟΚ Βέροιας.

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση μέσα από την καμέρα της ΗΕ karatzova.com:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(16-9), 2ο(41-25), 3ο(63-38), 4ο(81-52)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 6, Κανονίδης, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 14, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 8, Παπαβραάμ 6(2), Αβραμίδης 10(2), Αλεξανδρόπουλος 2, Μακρόπουλος 18(1), Αργυρός 2, Τζάτσης 15(2).

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Γκότσης): Τερζίδης 2, Ζήνας 2, Παπαδόπουλος 3(1), Γιοβανόπουλος 16(1), Παντοφλίδης 12(1), Παπαγερίδης 6, Συρόπουλος 5, Πρόϊος 4, Καραγιάννης 2.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.