Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέλος εποχής για Ολάντ - Δεν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές



Ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε λίγο μετά τις 21.00 (ώρα Ελλάδος) ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2017.

"Αποφάσισα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές", δήλωσε ο 62χρονος Πρόεδρος της Γαλλίας, του οποίου η δημοτικότητα είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Χαρακτηριστικά μιλώντας σε διακαναλική συνέντευξή ο Φρανσουά Ολάντ τόνισε: «Αποσύρομαι από τη διεκδίκηση μίας δεύτερης θητείας. Δεν πρόκειται να είμαι εκ νέου υποψήφιος. Αφιερώνω τους τελευταίους μήνες της Προεδρίας μου αποκλειστικά στην υπηρέτηση της γαλλικής Δημοκρατίας. Από το 2012 που ο γαλλικός λαός μου εμπιστεύθηκε τα ηνία της χώρας παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για τη χώρα και τους πολίτες. Η απόφασή μου έρχεται σε μία στιγμή όπου τόσο η τρομοκρατία όσο και ο εσωτερικός εξτρεμισμός μας απειλούν. Πιστεύω στη δύναμη και τη δυναμική της δημοκρατίας και εύχομαι οι Γάλλοι πολίτες να αποφασίσουν με γνώμονα μόνο το καλό της χώρας. Ζήτω η Γαλλία».

Έτσι το Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS) αναμένεται να επιλέξει τον υποψήφιό του για τις προεδρικές εκλογές τον Ιανουάριο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.