Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απάντηση ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πέλλας σε δημοσίευμά μας



Αγαπητέ "Πελλαίε", λέτε την μισή αλήθεια και ουσιαστικά χάνετε το δίκιο σας. 
Το έργο από την δεκαετία του 90, πέρασε από διάφορα στάδια μελετών και κατασκευής. Από το Μελίσσι-Μαυροβούνι, Παραλίμνη-Χαλκηδόνα, από την μικρή και μεγάλη παράκαμψη των Γιαννιτσών, την παράκαμψη της Πελλαίας χώρας, την παράκαμψη της Χαλκηδόνας, το τμήμα Μαυροβούνι-Έδεσσας, τον ανισόπεδο κόμβο Μαυροβουνίου κ.ο.κ.  Με την μορφή που αναφέρετε δηλ. ως Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, τμήμα παράκαμψης Γιαννιτσών, το έργο επανήλθε στο τέλος της δεκαετίας του 2000 και ενώ εξελίσσονταν κάποια τμήματα του έργου. Οι λόγοι και οι πολιτικές σκοπιμότητες μη εκτέλεσης τμημάτων του έργου π.χ. Παράκαμψη των Γιαννιτσών, συνέχισαν να υπάρχουν(για ευνόητους ψηφοθηρικούς λόγους καθώς θα χάνονταν υπεραξίες από τον παλιό δρόμο).

Το έργο κρίθηκε "ανώριμο", δηλαδή δεν υπήρχε ετοιμότητα μελετών, όπως απαιτούν τα Ευρωπαϊκά δεδομένα και για το λόγο αυτόν δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα που αναφέρετε. Οι ευθύνες βαραίνουν  τους παράγοντες που δεν φρόντισαν να υπάρχει επάρκεια μελετών. Πολιτική βούληση της κυβέρνησης υπήρχε.  Συμφωνούμε για ύποπτες μεθοδεύσεις και κωλυσιεργίες, που αφορούν την τότε Περιφέρεια και πολιτικών παραγόντων των Γιαννιτσών, που για ψηφοθηρικούς λόγους, αρνούνταν το έργο. 

Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η  συστράτευση όλων των δυνάμεων του Νομού.
Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.