Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΕΚ Καρυώτισσας - Δόξα Π. Μυλοτόπου 1-0 (βίντεο)



Σπουδαίο τρίποντο πέτυχε η ΑΕΚ Καρυώτισσας η οποία "έκλεψε" τη νίκη από τη Δόξα Παλαιού Μυλοτόπου με σκόρ 1-0.
Έτσι οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στους 28 βαθμούς και βρίσκονται στην πρώτη θέση, οδεύοντας ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Αβραάμ Ζημπίδη παρέμειναν στους 25 βαθμούς και τη δεύτερη θέση.
Στο πρώτο μέρος έγινε παιχνίδι κέντρου με τους φιλοξενούμενους να είναι ελαφρώς καλύτεροι, κάνοντας την πρώτη τούς επίσκεψη στα καρέ του Βασιλειάδη μόλις στο 12ο λεπτό με γυριστό σουτ του Ιωαννίδη. Ωστόσο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τα στημένα που τους δόθηκαν και με μία περίτεχνη εκτέλεση φάουλ του ηγέτη, Γεωργιάδη Αλέξη πέτυχαν το 1-0 στην εκπνοή του ημιχρόνου, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήραν την "αγούσα" για τα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τη γηπεδούχο ομάδα να περιμένει στο μισό γήπεδο τους ποδοσφαιριστές του Αβραάμ Ζημπίδη προσπαθώντας να χτυπήσει στη "κόντρα". Μάλιστα οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε ο Σωτηριάδης ενώ για την Καρυώτισσα ο νεαρός άσσος Στεργίου Μιχάλης στο 69' και 87' αντίστοιχα.

Στα αξιοσημείωτα εκτός από την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα (69') η οποία προήλθε κατά την αποβολή του Σωτηριάδη μπορεί να προστεθεί πως η ΑΕΚ κράτησε ανέπαφη την εστία της για 5ο συνεχόμενο αγώνα.
Την επόμενη αγωνιστική (13η') ο Παλιός Μυλότοπος αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Σ.Φ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών ενώ η ΑΕΚ Καρυώτισσας θα ταξιδέψει στα Άθυρα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Άρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ Καρυώτισσας (Πέτρος Σεραϊδης): Βασιλειάδης, Συρόπουλος, Τσαλικίδης, Κουκουσιάρης,  Μερτζάνης, Βακιρτζής, Σιδηρόπουλος, Τουλγαρίδης, Ισλάκογλου
Γεωργιάδης Α,   Καραμούζας

Δόξα Παλιού Μυλοτόπου (Αβραάμ Ζημπίδης): Διαμαντίδης,  Τριανταφυλλίδης,  Γρηγορίου, Σαββίδης Δ, Ιωαννίδης Κ, Σαββίδης, Α Σωτηριάδης,  Θέμελης,  Ιωαννίδης,  Θάνος, Τσαλκιτζής. 

Επιμέλεια Αλέξανδρος Ποιμενίδης








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.